Pokemon Go - doar pentru că ești afară nu înseamnă că nu farmezi

Pokemon Go Farming Offline


Farming, pentru cei care nu sunt familiari cu termenul ăsta din industria jocurilor pe calculator, e să faci același lucru iar și iar în speranța că vei aduna suficient X pentru a face obiectul Y care e mai puternic ca ce aveai tu până acum și care te ajută să aduni mai ușor X+1 pentru a face Y+1. Procesul în sine putând să se continue la infinit, dacă jocul e făcut mișto gen Diablo 3, și în general fiind destul de frustrant după o anumită perioadă.

Pokemon Go a prins în draci atât în rândul gamerilor, cât și al celor care nu au treabă cu jocurile, dar asta nu înseamnă că jocul e altceva decât un farm-fest. Ok! Poate este puțin mai distractiv momentan că vine cu factorul ăsta de noutate trebuie să ieși din casă, dar asta nu schimbă fundamental conceptul care îl are în spate.

Caută pokestop-uri pentru a prinde armate de pokemoni pentru a putea upgrada unu amărât dintre ei ca să îl duci la un gym ca să îți iei bătaie de la un jucător mai dedicat ca tine. Este o poveste fără sfârșit cum ar spune BUG.

Problema e că povestea asta o să se fâstâcească destul de repede. Entuziasmul oamenilor de a bate jumătate de oraș pe jos o să dispară în momentul în care majoritatea își vor da seama că nu sunt buni la singurul end-game al jocului. Că tot ce au făcut până acum e inutil dacă n-au stropit totul cu niște bani reali. Sau că lipsa unui skill real la jocul ăsta înseamnă că tot timpul vor fi la mila zeului Random.

Păcat de toate brandurile astea care acum se dau cu capul de pereți să facă ceva cu Pokemoni că e pe val și trebuie atins demograficul ăsta tânăr pentru că în câteva săptămâni hype-ul o să dispară și oamenii se vor plictisi să facă farmingul ăsta offline. Moment în care maniacii or să fie și mai greu de înfrânt și jocul și mai frustrant din punctul ăsta de vedere.

Cel mai potent Pokemon al meu are 330-340 power și n-am văzut gym care să fie păzit de ceva sub 700 power - asta ieri, azi probabil că toți au peste mie. A fost fun, acum să ne întoarcem la jocurile noastre mai serioase. Măcar vom putea să ne lăudăm în fața nepoților că am supraviețuit Marii Vânători de Pokemoni din 2016.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!