Toți suntem nițel irlandezi pentru un weekend

Toți suntem nițel irlandezi pentru un weekend

Probabil că nu mai e niciun secret pentru oricine, dar în weekend-ul ăsta iar scoatem straiele verzi din dulap și ciocnim paharele cu un zgomotos Sláinte! O plăcere ce deja aș putea spune că este o tradiție în blogosferă.

Mă uitam pe pozele de la petrecerea Guinness de acum 6 ani de Saint Patrick's Day Arthur's Day și parcă nimic nu s-a schimbat. Parcă vreo 2 3 4 s-au căsătorit, parcă vreo doi urmează să facă asta anul ăsta, dar în rest văd că ne-am păstrat aceleași joie de vivre dacă mi se permite.

Sâmbătă de la ora 20:00 iar urmează să vina Sfântu' Patrick și să ne șoptească câteva cuvinte la ureche pe acorduri irlandeze prin pub-urile de profil din centru: The Harp Irish Pub, Kilkenny Irish Pub, St. Patrick Irish Pub, Primus Pub și Terminus. Astea sunt cu siguranță doar o mână din localurile ce vor sărbători venirea primăverii cu ceva verde și alcool ca la irlandezi acasă, dar în unul din astea mi-ar plăcea să ne strângem ca acum 6 ani. Dar suficient cu melancolia.

Whiskey triplu distilat Jameson în  ediție limitată

Mâine începe nebunia. Sau chiar din seara asta dacă ai vreo două beri în frigider sau o sticlă din noul Jameson triplu distilat - care vreau să menționez că are una dintre cele mai reușite etichete de whiskey pe care le-am văzut în ultima perioadă. Hai. Suficient. Să înceapă weekend-ul exceselor moderate.

Sláinte!

Comentarii

  1. Haha ce bine s-a potrivit. Am primit si eu cadou un Jameson triplu distilat de la amicul meu Irlandez(culmea), dar nu stiam ca abia s-a lansat. Acum parca ma voi bucura si mai mult de el. Super bun la gust.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h