Iisus iti trimite iubire prin hip-hop


Stiti ce lipsea cu adevarat ? Hai hai ingramaditi`va sa va dati cu parerea emoticon - dap ala mic din spate a ghicit .. o trupa de hip hop cu mesaj religios numita Pocaitzii emoticon emoticon emoticon

Ca sa zic asa .... Adica toti stiti ce grea e viata unui tanar crestin ... ce greu e cand ispita e pe strada si te ataca in gangul ala intunecos ... C`mon - dintre toate genurile de muzica care exista - tocmai hip hop au ales? Muzica in care practic credinta in Dumnezeu s`a pierdut ?

Cele mai interesante parti ale interviului gasit pe site`ul asta http://revista.tanarcrestin.net/nr3/interviu.htm

3. Ce a determinat modific─ârile care au avut loc in trup─â in ultimul timp?

Pocaitzii nu a fost lansat oficial p├ón─â acum, dar totu┼či are un inceput. A inceput cu doi membri: Poc─â, respectiv Prorocu, inregistr├ónd un cd demo "Anturajul de strada" care s-a bucurat de un succes nea┼čteptat chiar ┼či in r├óndul tinerilor necre┼čtini. Am fost o adev─ârat─â amenin┼úare pentru cel r─âu, care nu a ezitat s─â ne despart─â, astfel Prorocu a ie┼čit din forma┼úie. Dumnezeu a vrut, totu┼či, ca forma┼úia "Pocaitzii" s─â mearg─â mai departe ┼či a┼ča se face c─â acum are 3 membri, mai preg─âti┼úi ca niciodat─â.
6. Aţi avut vreodată momente de deznădejde in care v-aţi gândit să renunţaţi?

Dup─â cum am mai spus, suntem o amenin┼úare pentru cel r─âu. Am fost ataca┼úi din toate p─ârtile, am avut ┼či momente foarte dificile create de presiuni ┼či ispite, pe unele le-am biruit pe altele ins─â nu. Oricum f─âr─â ajutorul lui Dumnezeu categoric nu puteam s─â continu─âm p├ón─â acum.
11. Aveţi un mesaj pentru cititori sau fani?

Nu v─â juca┼úi cu p─âcatul! Sta┼úi l├óng─â Domnul citind scriptura, ruga┼úi-v─â mult, nu l─âsa┼úi lucrurile lume┼čti
s─â v─â inghit─â ┼či dac─â sunte┼úi c─âzu┼úi nu uita┼úi de harul care ne-a fost dat. Implicati-v─â intr-o lucrare pentru Dumnezeu, oric├ót de mic─â ar fi, este foarte important, nu v─â ingropa┼úi talan┼úii. B─âi, v─â iubim mult ┼či v─â a┼čtept─âm la lansare. Ave┼úi grija de voi. Ruga┼úi-v─â pentru noi ┼či nu mai copia┼úi albumul, cump─âra┼úi-l. Domnul fie cu voi!

Comentarii

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!