Iisus iti trimite iubire prin hip-hop


Stiti ce lipsea cu adevarat ? Hai hai ingramaditi`va sa va dati cu parerea emoticon - dap ala mic din spate a ghicit .. o trupa de hip hop cu mesaj religios numita Pocaitzii emoticon emoticon emoticon

Ca sa zic asa .... Adica toti stiti ce grea e viata unui tanar crestin ... ce greu e cand ispita e pe strada si te ataca in gangul ala intunecos ... C`mon - dintre toate genurile de muzica care exista - tocmai hip hop au ales? Muzica in care practic credinta in Dumnezeu s`a pierdut ?

Cele mai interesante parti ale interviului gasit pe site`ul asta http://revista.tanarcrestin.net/nr3/interviu.htm

3. Ce a determinat modificările care au avut loc in trupă in ultimul timp?

Pocaitzii nu a fost lansat oficial până acum, dar totuşi are un inceput. A inceput cu doi membri: Pocă, respectiv Prorocu, inregistrând un cd demo "Anturajul de strada" care s-a bucurat de un succes neaşteptat chiar şi in rândul tinerilor necreştini. Am fost o adevărată ameninţare pentru cel rău, care nu a ezitat să ne despartă, astfel Prorocu a ieşit din formaţie. Dumnezeu a vrut, totuşi, ca formaţia "Pocaitzii" să meargă mai departe şi aşa se face că acum are 3 membri, mai pregătiţi ca niciodată.
6. Aţi avut vreodată momente de deznădejde in care v-aţi gândit să renunţaţi?

După cum am mai spus, suntem o ameninţare pentru cel rău. Am fost atacaţi din toate părtile, am avut şi momente foarte dificile create de presiuni şi ispite, pe unele le-am biruit pe altele insă nu. Oricum fără ajutorul lui Dumnezeu categoric nu puteam să continuăm până acum.
11. Aveţi un mesaj pentru cititori sau fani?

Nu vă jucaţi cu păcatul! Staţi lângă Domnul citind scriptura, rugaţi-vă mult, nu lăsaţi lucrurile lumeşti
să vă inghită şi dacă sunteţi căzuţi nu uitaţi de harul care ne-a fost dat. Implicati-vă intr-o lucrare pentru Dumnezeu, oricât de mică ar fi, este foarte important, nu vă ingropaţi talanţii. Băi, vă iubim mult şi vă aşteptăm la lansare. Aveţi grija de voi. Rugaţi-vă pentru noi şi nu mai copiaţi albumul, cumpăraţi-l. Domnul fie cu voi!

Comentarii

  1. potzi sa downloadezi amandoua albumele(antureajul de strada; primavara mea) aici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!