Film in Test Point

Joi pe la ora 8 jumatate se organizeaza o proiectie de film in test point. Filmul in cauza este The Oil Factor: Behind the War on Terror - care se vrea a fi un documentar despre adevaratele cauze care au stat in spatele razboiului din Iraq. Nu stiu cat de clare va sunt aceste motive dar oricum la sfarsitul vizionarii probabil ca or sa fie clar definite. Filmul se bucura de apreciere pozitiva cat si negativa - asa ca putem sa zicem oarecum ca destul de controversat nu neaparat prin informatia pe care o prezinta ci mai de graba prin modul in care se face asta ( aparent cei de pe continentul american ii reproseaza ca prezinta lucruri deja mult prea cunoscute ).

Filmul in sine e o critica asupra moralitatii indoielnice ( mai bine am spune lacomie sau sete de putere ) care a stat in spatele razboiului purtat de guvernul Bush.

Loc : Test Point [ Str. 11 Iunie 50 (langa parcul Carol) O fosta fabrica ( poza ) transformata in club.]
Ora: Pe la 8 jumatate, joi 8.06
Film : The Oil Factor: Behind the War on Terror













poza via metropotam

Comentarii

  1. Mai e un documentar bun,dar care se axeaza mai mult pe ideea ''why bush is evil'' care se numeste ""the world according to bush''.Si deja clasicul fahrenheit9/11.

    RăspundețiȘtergere
  2. am auzit si eu de "the world according to bush'' .. sper sa il vad candva.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e un tel intangibil cum ar fi sa vrei sa fie pace mondiala,sunt convinsa ca daca te straduiesti vei reusi sa il vezi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. in mare parte cred ca au dreptate, daca nu aduce nimic nou, nu e un film care sa ma faca sa vb dupa vizionare...sa vedem poate ajung, macar din curiozitate si pt atmosfera, daca nu, promit sa il caut si sa il vad acasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Recomand:

    Alex Jones - 9/11 Rise of the Police State

    mai am o lista cu documentare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!