Discutie interesanta

De la inceput rog sa imi fie scuzat modul absurd de a scrie ... sunt dupa vrep 3 beri si revoltat ... de ce revoltat? pentru ca am avut o mica discutie pe net despre atitudinea pe care o ai in viata. Aparent sunt idealist naiv care chiar crede ca daca nu faci ceva extraordinar , notabil esti un distrus ... aparent aia care se multumeau sa se scalde in normalitatea nepasarii in viata mi`au spus ca sunt tembel.

Sincer mi se pare absurd sa judeci pe cineva care chiar are curaj sa isi impuna un scop in viata ... tu fiind multumit cu normalitatea ordinara daca as putea sa zic asa. In modul cel mai serios ... cum pula mea nu poti sa ai un scop in viata? cum poti sa visezi la gardulete albe , casa cu 1 etaj , copiii ... un caine ceva prin curte? Ce fel de om esti sa te multumesti doar cu atat? Sa zicem ca daca esti religios crezi ca te asteapta ceva de partea ailalta ... dar daca nu crezi ca mai e ceva in viata de dincolo ? cum poti sa nu`ti impui un scop in viata? Adica e un fel de " fac umbra panantului degeaba ".

Prefer sa fac ceva notabil de o rautate revoltatoare sau de o bunatate nemaiintalnita ( asa se scrie? ) decat sa fiu neutru. Asta imi aduce aminte de episodul de aseara din futurama in care exista doar binele si netralitatea ... what the fuck ... ignoranta e o binecuvantare ... dar totusi de ce pula mea mai traiesti ? Instig la sinucidere a tuturor care nu au un scop in viata ... care traiesc asa din inertie ... sunt satul de existenta ta mizera ... vreau sa vad ca aspiri spre ceva maret... evolutie pentru specia ta ... sa ridici stafeta mai sus si mai sus.

La o adica ... pot spune in esenta ca doar simplu fapt ca am vorbit despre asta implica o oarecare evolutie ... un schimb de idei care nu poate sa duca decat la ceva mai bun, mai finisat si mai evoluat decat pana acum. De asta sunt adeptul dezbaterilor sustinute de argumente ... implica o evolutie intelectuala.

In mod normal ma gandesc ca si eu exagerez si sunt cam extremist ... dar sincer m`am saturat de toate nuantele astea de gri.

Comentarii

  1. sunt de acord cu tine, dar pana la un punct.e foarte bine ca tinzi spre o existenta iesita din ordinar;un scop inalt in viata e intr-adevar de admirat, pentru ca doar in felul asta inainteaza umanitatea spre ceva(bun sau rau). nu sunt de aceeasi parere cu tine, cand vine vorba de felul in care ii privesti pe cei care se multumesc cu mai putin.daca nu ar exista si tabara normalitatii, nu am avea termen de comparatie pentru "extraordinarul" cautat de tine si astfel,el ar deveni acea banalitate pe care tu o combati cu atata vehementa.nu dispretui lucrurile simple...cine stie:poate in ele se afla mai multa bucurie si sens decat in cele mai sofisticate realizari...si eu tind spre "ceva", dar nu-mi va parea rau daca intr-o zi voi privi in jurul meu si voi vedea acea casa, acea familie si chiar acel catel care acum imi par poate, prea putin...te-am tzookat!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciudat... O discutie de genul asta am avut si eu cu cineva si m-am enervat groaznic... La mine era vorba de maturizare in scopul normalitatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai multi ar face ceva maret daca ar avea puterea. Fiecare are un scop al lui, numai ca unii dintre noi inca nu stim care este, desi celorlalti din jur li se pare evident ce avem de facut. Altceva.. multi ar avea un scop daca ar avea si posibilitatea sa`l realizeze. Crezi ca toti suntem ca Jimmy Smith din 8 Mile ? lasam totul balta si plecam pur si simplu pe un drum necunoscut? sau... altii sunt multumiti pur si simplu cu ce au.. nu gasesc motive sa iasa din normalitate.
    Concluzia: suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  4. toti au un scop maret pana la urma
    dar nu recunosc sau nu e recunoscut ca maret de altii

    RăspundețiȘtergere
  5. I agree! Si da, asa se scrie "nemaiintalnit". ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Citesc de mult iepurele dar n-am simtit nevoia sa postez...insa acum ma simt dator cu un BRAVO! Ma bucur sa descopar asa efervescenta. Intr-o vreme ma simteam aiurea fiind considerat nebun de cei ce trec prin viata cascand plictisiti... dar am ajuns la concluzia ca noi, astia mai nebuni, suntem avantajati, cu un plus de entuziasm pentru un scop anume, ziua de maine e intotdeauna incantatoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. cand lumea nu are ce face, graveaza pagini pe net...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!