BD 2006

De fapt e vorba de Salonul International de Banda Desenata 2006 care se desfasoara acum la Sala Dales . Am fost si eu pe acolo sa imi revad cei doi pinguini preferati ( eugen and tudor ) precum si cei 2 porumbei preferati Fredo and Pid`jin . M`am inscris si la concursul ( check the link ) organizat de acestia care iti poate aduce ca mare premiu unul din cele 3 postere cu porumbei .... si observ ca in ultimul timp a inceput sa imi placa sa ma inscriu la concursuri.

In rest despre festival ce as putea sa spun .... e interesant dar nu e pe gustul meu. Preferam ceva marvel style comics ... in chimb am vazut niste french stuff comics... bleah. Mi`a placut varianta BD a basmului Harap Alb ... si normal Frodo`n`Pidjin ... in rest nu pot spune ca m`a impresionat ceva.

Nu am zabovit prea mult timp pe la Sala Dales pentru ca nu am avut de ce ... Probabil cei care sunt amatori ai genului respectiv de benzi desenata ... se vor simti ca la ei acasa ... dar daca preferi niste comics`uri facute de marvel ... atunci iti sugerezi sa vezi ce au mai facut porumbeii si sa pleci. Eu asa ma procedat.

Comentarii

  1. ciudat, pentru ca posterul de promovare e mai mult stil marvel, eh...macar pe ala :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!