Borat?

Am vazut de curand controversatul film (ete fas!). In afara de o imagine socante (scena cu grupul ala religios mi`a lasat gura cascata crezand ca e imposibil sa se intample asa ceva in secolul 21 ) si nitica nuditate gay .... nimic extraordinar n`am vazut.

Ba chiar m`am intrebat de unde naiba a creat filmul asta atata controversa? De fapt daca stau sa ma gandesc ca unii au crezut ca este un documentar in toata regula si nu comedie ... pai imi pun mainile in cap fac 3 pasi inapoi ... ma dau de 4 ori peste cap si zbor spre tari mai nepopulate.

I`am dat un 5/10 pe imdb si am citit si eu vreo 2 comentarii pe forum. Si am dat peste chestia asta.
by HVioletta 3 days ago (Wed Dec 6 2006 01:02:08 )
Borat as an idiotic creature represents Kazakh people in such a disgusting way. I am not amused by the film though I watched it. Cohen was lucky enough to pick up the tolerant peaceful people. Had he pick up Afganistan, Iraq or Pakistan, half of USA would have been under water long before its release.
I would have pleasure to shoot him personally.
p.s. I am very angry!
Sincer asta m`a socat mai mult ca " Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan ".

E relativ amuzant filmul ... dar nu si pentru cine nu intelege genul asta de umor de situatie ( Sacha Baron Cohen un evreu englez il interpreteaza pe Borat care e un reporter din Kazakstan cu frica de tigani si evrei)

[later edit] Poate imi explica si mie cineva cum dracu filmul a avut un buget de 18 mil $ ? Pe ce naiba au dat atatia bani ? Ca sigur nu pe masina ... si nici figurantilor din Tandarei sau cum naiba se numeste satul ala uitat de lume din Ro in care a filmat partea de inceput.

Comentarii

  1. Tandarei e oras. Satul ala e Glod :P

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.hiq.ro/blog/florin/?p=213

    >>> Si apoi a povestit gastii cateva faze din Borat care l-au impresionat. Sincer, dupa ce am vazut filmul mi s-au parut mai misto comentariile lui decat fazele in sine, dar poate sunt eu prea subiectiv… Asa ca mi-am zis: “Daca si fata pe care am ales-o fuge, e clar!”. Nu a fugit, surprinzator!<<<

    RăspundețiȘtergere
  3. bai, hi5 ala.. reclama se plateste. jet

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!