Cand prea cool`ul ucide

Am fost aseara la 100% bucuresti ... o expozitie/lansare a lui Stefan Cosma tocmai sus MNAC si de aici mi`a venit ideea postului acesta. In primul rand vreau sa subliniez ca MNAC e un fel de Mecca "culturala" pentru urbani ... poate alaturi doar de Galeria Noua sau ceva de genu`. Cu alte cuvinte am avut ceva exemplare de vizualizat in libertate ... dar hai sa o dam intr`un nou post despre urbani.

Sa revin la titlul insemnarii .... cum adica cand prea coolul ucide? Mai la orice expozitie foto obisnuita pozele sunt prezente real life in cadrul expozitional .. dar nu si la Stefan. In principiu e cu dus si intors toata chestia asta ... pentru ca era vorba de o lansare a unui album de fotografie??! sau ceva de gen whatever.

Lets get to my point

Pozele erau proiectate prin sala .... cu o viteza de rotatie de aproximativ doua secunde. Mai toti pe care i`am auzit vorbind despre pseudo expozitia - lansarea de succes au zis ca pozele sunt mai mult decat slabute. Totul bine si frumos ... personal uitandu`ma la toate am sesizat doar vreo 2 fotografii care meritau sa fie incadrate la aceasta categorie .... in rest numai poze.

Ei bine senzatia asta s`a schimbat odata ce am ajuns acasa cu albumul in brate si am aruncat o noua privire asupra fotografiilor ordonate in album. Asa da! Am fost impresionat de mai multe fotografii ... doar doar din cauza modului interesant de aranjare in album.

Sunt suficiente cazurile in care imaginea de pe pagina stanga o scoate in evidenta pe cea de pe partea dreapta. Foarte misto ideea si modul in care a fost realizata. Desi ieri imi cam muscam buza ca am pierdut timp sa ajung la MNAC pentru doar 2-3 vorbe spuse de autor si o gramada de urbani si muzica obosita pusa de un dj dezinteresat .... azi pot sa spun ca a meritat pentru album.

Ca tot am revenit la album .... e mai cool sa il faci fara numerotare de pagini? Sau pur si simplu incerci sa stimulezi la conversatie doi oameni interesati sa isi zica reciproc ce poza le`a placut?

Anyway ... sper ca diseara poate ajung si eu la TNB la Fotografie de Jurnal.

Comentarii

  1. Eu n-am fost si m-as fi dus daca as fi stiut. Din pacate MNAC nu a anuntat nimic. Nu scrie nimic pe listele de arta si nici in programul lor de Stefan. Oricum site-ul lor nu are feed...

    Si nici linku' tau nu merge acum :(

    RăspundețiȘtergere
  2. nu merge acum pentru ca suntem intr`o perioada de uploadat noi featureuri ...

    pe viitor iti voi da invitatii cand vad geva ce cred ca te`ar interesa :) asta daca nu uit ... oricum ai feeduri pe lansari si expozitii.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar albumul tot nu-si merita banii :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca Iepurilul se baga in tarate, il mananca porcii. A.k.a. devine si el urban.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!