Tag: Vicii

Fata care nu iubeste ... dar pentru mine probabil ca face o exceptie mi`a trimis un tag sa vada cam cum stau cu viciile. Treaba asta cu viciile e la fel de placuta ca un control la prostata. Nimeni nu vrea sa isi constientizeze gradul de distrugere (like in ce distrus esti) tocmai acum in perioada Craciunului cand ai o vaga senzatia ca esti mai bun ... mai milostiv si toate cele.

Hai sa o luam altfel ... asta cu viciile a mai fost. E oke... e cool e in 2 posturi pe blogul asta (aici si aici) asa ca nu stiu cu ce ma mai pot lauda acum. Femeile nu le consider a fi un viciu ... bautura e buna la team building si spart taceri insuportabile la masa ... tigarile au si ele rolul lor de a iti tine mana ocupata in timp ce astepti ceva.

De ce ar fi astea vicii? Excesul se poate considera nitel negativ dar in principiu cum zice si in melodia asta .... o viata ai ... ce faci cu ea? Recomand cu toata inima mea de rozatoare iubareata sa ascultati si mai ales sa bagati la cap sfaturile din urmatorul filmulet:



Btw daca tot nu am luat niciun cadou ... atunci nu dau nici un tag. Va multumesc pentru intelegere stiti ca va iubesc.

Comentarii

  1. Daca tot te plangi de prea multe englezisme in cultura in postul de mai sus (muzica intra la cultura, sau macar in teorie asa este) Iepurilul de ce contribuie la poluarea limbii romane in acelasi fel?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!