Cultul de blog si sacrificiul uman

Intr`un final la chestia asa se va ajunge ... daca luati intrumentul acesta de exprimare (gen blog) prea in serios. Este totusi adorabil cum va mai place sa va ungeti cu smecma in vazul lumii ... de parca blogul asta este bucatica aia lipsa care va completa .... si acum trageti cu dintii de ea ca si cum ar fi ultimul lucru notabil pe care il veti face in viata asta.

Eu sunt nitel mai optimist asa ... radem glumim dar toate au o limita peste care nu se trece. E vorba doar de simtul penibilului care in teorie ar trebui sa fie prezent in fiecare dintre noi.

E pe val ... este mainstream ... este cum vreti voi dar prostitutia asta intelectuala a fost si va fi prezenta in voi. Cum o ascunzi sau o controlezi e o chestie de maturitate zic eu ... de aia aia mai ... vechi in de`ale astea tind sa fie cu obrazul mai curat si mai subtirel.

Gata ... am grait ... si tot nu ati inteles nimic.

Comentarii

  1. am uitat o virgula ... trebuia sa fie cam asa "that's some deep shit, dude", altfel se intelege altceva ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai grait meshtere....poate citim mai des texte cu pareri de astea decat despre ce sexu broastei au mai cautat puberi la tine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh! Mi te închipui suit pe-un podium de cel puţin 6m înţltime, privirea înfiptă vizionar şi adânc în orizont, vorbind pe un ton apoteotic şi frustrat în acelaşi timp de micimea negiobilor trendişti contemporani care ţi-s adunaţi împrejur...

    După care mi-aduc aminte de promisiunea pe care mi-am facut-o: să nu mai visez coperţi de romane ale lui Fadeev... :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iepurica stii ce se potrivea la final, apropo de "bucatica" asta de univers numita blog pe care unii tind sa o faca "cultul lor de capatai ?
    Aia cu: RADEM, GLUMIM, DAR NU PARASIM INCINTA !
    :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!