Sondaje facute fara cap

Am ajuns din intamplare pe un site care se numeste " Romania fara Cianuri " care desi este un titlu general si oarecum stupid (unele cianuri sunt necesare in viata de zi cu zi) ridica frumos problema eterna a mineritului cu cianuri. Totul este oke si frumos si ma bucur sa gasesc un astfel de site. Prin postul asta sper sa il si promovez nitel... dar nu asta e ideea din spatele insemnarii acesteia.

Acest sondaj ma fascineaza
Sustineti initiativa legislativa de interzicere a cianurilor in minerit?

voturi valide: 7525
voturi pentru: 7372 (98%)
voturi impotriva: 153 (2%)

Wow ... surpriza ..oare ce a fost in capul lor cand l`au facut? Pur si simplu il vad ca pe un sondaj fara rost. Nu e ca si cum stateau la masa cand vorbeau de site si se gandeau .. " Hmm oare lumea crede ca cianurile in minerit sunt un lucru rau dupa toata tura vura cu Rosia Montana? Hmm cred ca balanta se poate inclina in orice parte ... mai bine am face un sondaj pe tema asta" ...like what the fuck.

Asta e genul ala de intrebare de scoala primara ... " nu`i asa ca .... " care zisa pe tonul acela atrage automat un singur raspuns. DAaaAaaaaaaAAaa!!!!1

Hai sa fiu si eu inutil si sa fac un sondaj: Sunteti de acord cu dezvoltarea unui leac pentru cancer ? (o boala care in 2007 a omorat aproape 8 milioane de oameni in totata lumea)

Sondajul e in dreapta sub concursurile invita.ro .... votati cu incredere ... dar tineti minte ca o sa abuzez sexual de corpurile voastre lipsite de viata daca nu dati raspunsul corect.

Hmmmm sunt curios in ce directie se inclina balanta.

Comentarii

  1. probabil au vrut sa faca tot procesul cat mai transparent si exact.
    zic aceasta pt ca vad ca trebuie sa "confirmi" votul.
    plus ca era numit VOT si nu PETITIE, iar la vot trebuie sa ai de ales :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cat de inutil esti prin intrebarea pe care ai pus-o.la un moment dat ne vom confrunta cu suprapopularea si asta e pur si simplu modul in care a ajuns sa se faca selectia naturala. in fond si la urma urmei cancerul a aparut ca reactie la tot felul de substante nocive create de om si ca urmare a mediului cu care se confrunta si in care traieste. totusi daca am scapat de ciuma in evul mediu si de alte boli ce pareau incurabile atunci vom scapa si acum de cancer.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca vad ca unii o sa-ti voteze "nu" la poll tocmai ca sa iasa invers decat ai scris.
    @angie: ciudata viziune asupra lucrurilor...

    RăspundețiȘtergere
  4. ar fi prea dur sa le urez tuturor care au votat nu o intalnire intima cu respectiva dragasenie?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!