caut un fake nihasa

Totul s`a conturat acum cateva minute citind la zoso despre calin si fake calin fusu ... si fie a fost o revelatie fie undeva sus un reflector s`a stricat si m`a scaldat intr`o baie de lumina. Trecand peste acest moment cu halouri and shit mi`am adus aminte ce am citit azi mai pe la pranz despre cat de varza a ajuns sa fie blogul asta ... true true ai dreptate cherrie.

Bai dar am si scuza ... suna chiar bine ... hmm deci asa ... m`am maturizat si asta se reflecta in posturile blogului bla bla bla. Intreaga poveste a luat`o pe scurtatura plina cu gropi de Bucuresti aseara pe la un ceas tarziu in noapte. Ca e blogul meu si pot sa zic ce vreau sac sac.

Visam ... oare e corect sa zic ca visam? ca eram semi treaz ... si aveam tripuri grave rau de tot (nu era de la ce se gandesc unii dintre voi). Jumatate de noapte am tot visat ca ma alergam cu patutul (e cam impropriu spus alergam...) pe ceva gen circuit ... simteam g`urile de curba de acceleratie de infranare totate fix in piept in timp ce stateam in patul meu imobil (realizam asta) ... simteam viteaza ... era o senzatie reala ... si in acelasi timp eram semi constien ca dorm.

Pana la urma m`am linistit si am visat the usual relaxing crap ... dar senzatia de " ceva e in neregula ... timmy este blocat in fantana si EU trebuie sa salvez universul " a persistat pana la somnul de dupa masa. Acesta a venit mai mult fortat de la un challenge cu pizza si bere. God im such an idiot.

Ah fuck unde gasesc eu un 18-55 is mai ieftinache asa? Si de final incep sa ii inteleg pe distrusii care cauta statusuri de messenger pe net ... ma simt asa de prost cu ale mele pe twitter ... parca ale celorlalti sunt mai cool.

Ma rog ... diseara ne vedem la roblogfest ... petrecere ... de parca ultimile 2 zile nu au fost petreceri ...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!