nefumatori .... tocmai ati fost violati

Chestia asta a venit ca un ┼čoc pentru voi? Nu ┼čtia┼úi c─â a┼úi fost viola┼úi? Dup─â Revelion a┼úi mai ie┼čit prin ora┼č? Toate localurile cu suprafe┼úe sub 100mp au ales s─â fie loca┼úii pentru fum─âtori. Nici m─âcar locurile speciale pentru nefum─âtori nu mai exist─â. Este incredibil─â diferen┼úa ├«ntre efectul scontat ┼či efectul ob┼úinut.

Dac─â a┼č fi nefum─âtor a┼č fi pur ┼či simplu revoltat la ce situa┼úie dramatic─â s-a ajuns. ├Än afar─â de ceain─ârii (┼či nici m─âcar alea toate) ┼či fast fooduri ... ├«n toate celalalate se fumeaz─â. A┼ča v─â trebuie nefum─âtorilor. Vroia┼úi s─â tr─âi┼úi mai mult dec├ót noi fum─âtorii? M├ónca┼úi junk food ... ├«ngr─â┼ča┼úi-v─â ┼či muri┼úi de la colesterol .... sau veni┼úi pe la noi ┼či fuma┼úi ni┼úel pasiv.

├Än mai toate locurile ├«n care mergeam ┼či existau spa┼úii pentru fum─âtori ... de la ├«nt├ói ianuarie s-a renun┼úat la acele spa┼úii. Ar trebui s─â striga┼úi to┼úi nefum─âtorii ├«n cor .... viol!


PS - în dicţionarul explicativ al limbii române nu există cuvântul nefumător. Cred ca aţi înţeles aluzia că pe nimeni nu interesează situaţia voastră.

Comentarii

 1. Am observat ┼či eu cum pe unele u┼či au ap─ârut anun┼úuri de genul "local pentru fum─âtori" Era de a┼čteptat... ├«n alte ┼ú─âri aplicarea acelea┼či legi nu a luat o astfel de ├«ntors─âtur─â. Oricum nu e mare schimbare. ├Än unele baruri st─âteam ├«n zona de nefum─âtori, dar tot ajungea la mine fumul ┼či m─â "parfumam" cu miros de tutun.
  Asta e, nefumătorii o să murim de la colesterol. O sa fie o moarte mai puţin dureroasă decât cea provocată de cancerul pulmonar. :P

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 2. bwahaha. Asa le trebuie. Pe ei, pe ei, pe mama lor

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 3. ok...VIOL!!...Si acum, impotriva cui fac plangere? impotriva tuturor fumatorilor? impotriva celor care au ales sa-si declare localul "pentru fumatori"? impotriva primului comerciant de tigari? impotriva fabricantilor de brichete? hmm...

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 4. eu zic sa te resemnezi si sa stai in casa ... sau sa boicotezi jegurile care sunt doar pentru fumatori.

  incet incet civilizatia o sa ajunga si pe meleagurile noastre.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 5. Observ ca nimeni nu face reclamatie impotriva idiotilor care au dat legea de cacao, trebuia sa lase legea asa cum era .

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 6. Legea ar fi trebuit cica sa aiba un scop anti-fumat, totusi era de asteptat ca localurile sa-i prefere pe fumatori, duuh

  Dar eu nu inteleg o chestie. De ce acum, dupa ce scrie pe usa de la templu "Local pentru fumatori", in acelasi templu frecventat constiincios si pana in prezent de omuleti din ambele categorii care se tolerau de dragul intalnirii, al vorbei si al paharului, de ce se fumeaza mai in draci ca niciodata, de parca e razbunarea fumatorilor. Si-au instalat tabara, au infipt steagul, si s-au pus pe hranit furnalul de iese fum pe la crapaturile cladirii. Adica nici ca ei, dar nici cu ei. Probabil ca nefumatorii nu mai intra deloc, deci...ha ha..."more space for us"

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 7. Pai ca intra disperarea, gandu ala ca fumati acu pana se mai poate.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 8. @mihai am senzaţia ca se înţelege din post.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza