nefumatori .... tocmai ati fost violati

Chestia asta a venit ca un şoc pentru voi? Nu ştiaţi că aţi fost violaţi? După Revelion aţi mai ieşit prin oraş? Toate localurile cu suprafeţe sub 100mp au ales să fie locaţii pentru fumători. Nici măcar locurile speciale pentru nefumători nu mai există. Este incredibilă diferenţa între efectul scontat şi efectul obţinut.

Dacă aş fi nefumător aş fi pur şi simplu revoltat la ce situaţie dramatică s-a ajuns. În afară de ceainării (şi nici măcar alea toate) şi fast fooduri ... în toate celalalate se fumează. Aşa vă trebuie nefumătorilor. Vroiaţi să trăiţi mai mult decât noi fumătorii? Mâncaţi junk food ... îngrăşaţi-vă şi muriţi de la colesterol .... sau veniţi pe la noi şi fumaţi niţel pasiv.

În mai toate locurile în care mergeam şi existau spaţii pentru fumători ... de la întâi ianuarie s-a renunţat la acele spaţii. Ar trebui să strigaţi toţi nefumătorii în cor .... viol!


PS - în dicţionarul explicativ al limbii române nu există cuvântul nefumător. Cred ca aţi înţeles aluzia că pe nimeni nu interesează situaţia voastră.

Comentarii

  1. Am observat şi eu cum pe unele uşi au apărut anunţuri de genul "local pentru fumători" Era de aşteptat... în alte ţări aplicarea aceleaşi legi nu a luat o astfel de întorsătură. Oricum nu e mare schimbare. În unele baruri stăteam în zona de nefumători, dar tot ajungea la mine fumul şi mă "parfumam" cu miros de tutun.
    Asta e, nefumătorii o să murim de la colesterol. O sa fie o moarte mai puţin dureroasă decât cea provocată de cancerul pulmonar. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. bwahaha. Asa le trebuie. Pe ei, pe ei, pe mama lor

    RăspundețiȘtergere
  3. ok...VIOL!!...Si acum, impotriva cui fac plangere? impotriva tuturor fumatorilor? impotriva celor care au ales sa-si declare localul "pentru fumatori"? impotriva primului comerciant de tigari? impotriva fabricantilor de brichete? hmm...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic sa te resemnezi si sa stai in casa ... sau sa boicotezi jegurile care sunt doar pentru fumatori.

    incet incet civilizatia o sa ajunga si pe meleagurile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Observ ca nimeni nu face reclamatie impotriva idiotilor care au dat legea de cacao, trebuia sa lase legea asa cum era .

    RăspundețiȘtergere
  6. Legea ar fi trebuit cica sa aiba un scop anti-fumat, totusi era de asteptat ca localurile sa-i prefere pe fumatori, duuh

    Dar eu nu inteleg o chestie. De ce acum, dupa ce scrie pe usa de la templu "Local pentru fumatori", in acelasi templu frecventat constiincios si pana in prezent de omuleti din ambele categorii care se tolerau de dragul intalnirii, al vorbei si al paharului, de ce se fumeaza mai in draci ca niciodata, de parca e razbunarea fumatorilor. Si-au instalat tabara, au infipt steagul, si s-au pus pe hranit furnalul de iese fum pe la crapaturile cladirii. Adica nici ca ei, dar nici cu ei. Probabil ca nefumatorii nu mai intra deloc, deci...ha ha..."more space for us"

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai ca intra disperarea, gandu ala ca fumati acu pana se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  8. pana la urma esti fumator sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
  9. @mihai am senzaţia ca se înţelege din post.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!