Geocaching - jocuri gps in Bucuresti

    Mă tot mă întrebam ce aş putea să fac outdoor vara asta şi nici nu mă gândeam că tehnologia mă poate ajuta. Ce este GeoCaching? Un fel de x marks the spot of the treasure. Îţi sunt oferite coordonatele gps-ale respectivului obiect şi nişte indicii (mai mult sau mai puţin criptice) iar tu trebuie să găseşti obiectul şi să îl taguiesti că fiind găsit.

    Poţi apoi să scrii pe site ce ai luat din cutiuţă (de obicei sunt mai multe obiecte într-o cutie) şi ce ai adăugat tu. M-am uitat pe unele obiecte din apropierea mea şi pot spune că indiciile sunt destul de bine ascunse în spatele unor ghicitori. Abia aştept să ies azi şi cu telefonul mobil (unde am programul instalat) şi gps-ul să mă apuc de găsit comori urbane.

    Mă simt ca un copil - sunt nerăbdător să pun cap la cap indiciile pe care le am şi apoi surpriza obiectelor din cutie. Şi faci toate astea în secret pentru a nu divulga locaţia cutiei persoanelor străine de acest joc.

    În Bucureşti sunt cam 96 de obiecte ascunse ... dar mă aştept să crească în momentul în care jocul o să devină popular (îl găsesc publicitarii şi bagă o campanie specială)

[later edit] deja am gasit primul cache :)

Profile for nihasa

Comentarii

  1. check this out - http://www.comeoutandplay.org/

    suna mega-tare, m-as baga sa facem ceva mai maret ca stiu ca as avea idei in acest sens, deci daca vrei sa faci ceva in acest sens si ai nevoie de ajutor lemme know!

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca e stupid sa te intreb pe tine, decat sa caut, insa viteza netului meu este exasperant de inceata si prin urmare, daca ai cumva un link catre o pagina cu descrierile cutiilor din bucuresti, te rog sa l postezi cat poti de curand. cu multumiri, biscuitul

    RăspundețiȘtergere
  3. www.geocaching.com

    advanced search: Romania

    oricum trebuie sa iti faci un cont (care e gratuit) ca sa poti afla coordonatele, introduci la home coordinates un set de coordonate cat mai aproape de casa (sau macar sa pice undeva in bucuresti) si atunci ai un search mai usor in "my profile". succes.

    danal70

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!