cand si tatele goale dau fail

Sa zicem ca ieri a aparut un viral pentru o emisiune oarecare cu bloggeri intr-un trust oarecare. Viral ce incepea cu " acesta nu e un viral si in acest viral nu o sa vezi doua blonde dezbracate care se saruta " moment in care apareau cele doua blonde. Ta daaaa ... creativul ce a gandit viralul e in orgasm - a gasit metoda succesului : tzatze goale si psihologie inversa.

Eh acum vine partea frumoasa.

Nu va intrebati de ce povestesc viralul in loc sa il am embeduit? Pentru ca atunci cand iti bazezi toata campania de promovare pe un singur filmulet uploadat intr-un singur site .... nu mai ai timp fizic fie sa citesti fie sa intelegi TOS-ul (terms of service). Nu ai cum domne ... e prea mult.

Si se face ca printr-o minune ...  sa realizezi dupe ce youtube-ul iti sterge toate filmuletele ... ca de fapt viralele de pe youtube nu se faceau cu tate goale. Ooops.

Dulcea ironie face ca tot ce spuneau in filmuletul respecti ... sa se intample.
  • "Nu e un viral" - atat de amuzant si viral a fost ca intr-o zi a ajuns pe 11 bloguri (majoritatea ale trustului sau ale prietenilor)
  • "si nu e de pus pe bloguri"  - varianta originala a cam disparut de pe youtube
  • "nu o sa vezi doua blonde dezbracate" - in varianta ce a ramas pe youtube e cu nitica cenzura la blondele bune cu tatele goale
  • "nu avem umor" - this is just true
  • "clipul asta nu promoveaza absolut nimic" - cuvinte adevarate din gura pacatosului ... aka epic fail.

Viral de viral frate ...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!