UN SINGUR EROU: RAZBOINICUL THOR

Aseara am fost la avanpremia Thor 3D la IMAX unde am vazut ultima gaselnita Marvel. Este un film ok dar se vede ca ii lipseste maturitatea celorlalti super eroi din universul Marvel. Cel mai mult m-au dezamagit adversarii ce au fost pe genul Superman - mult inferiori eroului principal ca sa il poata pune intr-o lumina favorabila. Astfel povestea cam scartaie putin dar macar are cateva momente amuzante.

Dar stati fara grija pentru ca la sfaristul filmului ni se spune ca Thor va aparea in The Avengers. Si tot legat de sfarsit - urasc filmele care dupa un generic sec iti mai dau 2-3 minute de film. Practic aseara am plecat fara sa mai apuc secventele ce lasa deschisa continuarea (noroc ca sunt destule spoilere pe net).


Mie filmul mi s-a parut scurt desi are aproape 2 ore pentru pentru ca tot asteptam adversarul ala pe masura lui Thor. Dar oarecum asta este de inteles pentru un film introductiv ce are ca scop sa te familiarizeze cu super eroul.

Fiind un fan al filmelor cu super eroi nu am cum sa nu recomand si filmul acesta. Voi sa imi spuneti daca merita sau nu.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!