Dreamhack Bucuresti 2012

Dreamhack este cel mai mare festival (daca se poate numi asa) de jocuri pe calculator. Cel din Suedia. Dreamhack Bucuresti cred ca este primul festival de acest gen din tara. Mai micut si mai intim. Locul care a atras weekend-ul asta (tine si azi) o specie aparte de oameni: gamerii. Probabil singura patura sociala non manelistica&co care e privita mai rau ca bloggerii.

Da si nu. Cand am fost ieri ... ma asteptam sa vad numai ciudati. Nu a fost asa. Gamerii sunt si ei oameni. Unii mai ciudatei decat altii, dar sa nu generalizam. Am fost surprins sa vad o gramada de fete (cel putin pentru un astfel de carnatfest pe calculator), chiar daca erau vizibil minore. 

Sambata dimineata pe la ora 11 ... primele randuri aproape pline
Experienta este totusi interesanta. Vezi oameni care s-au trezit sambata la 9 dimineata ca sa mearga la Dreamhack sa vada alti oameni performand in jocuri pe calculator. E valul care o sa spele si coastele Romaniei sooner or later. E-sports e un fenomen ce usor usor creste si naste vedete. Superstar-uri. 

Si nici premile de 32 000 de euro nu sunt de aruncat ..... pentru .ro cel putin. In afara au fost competitii de gen unde marele premiu invartea 6 zerouri in coada. 

Dar pe moment sa ne bucuram ca am avut si noi (in sfarsit) un festival dedicat jocurilor pe calculator!

o parte din Dreamhack Bucuresti
Ce se joaca? CS, LOL si SC2. Cu 2 din 3 m-au nimerit (http://www.nihasa.ro/p/ce-ma-joc.html). 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!