#ironblogger si cum am ajuns eu sa endorsuiesc niste bloggeri

Intr-o zi m-au intrebat cei de la CineForum daca imi plac super eroii. You kidding me? Am mancat pe paine toate filmele cu super eroi. Degustat destul de bine din desenele animate. Si doar asa putin de pofta din benzile desenate. Si cred ca i-am impresionat, pentru ca m-au rugat sa endorsuiesc ce bloggeri mi-au placut din campania de teasing Iron Man 3 (apare pe 26 Aprilie) - #ironblogger.

Bloggerii inscrisi in campanie erau rugati sa isi imagineze ce ar face pentru educatie, sport si natura ... daca ar avea puterile lui Iron Man. Au scris pe blog si apoi in cadrul aplicatiei Iron Blogger de pe pagina de Facebook CineForum  (link) a inceput votarea.

In top 3-ul meu super eroi (fara o ordine anume: Iron Man, Batman si Wolverine) toti au acelasi numitor comun: atitudinea. In plus doi au ceva mai mult: n-au super puteri. Sunt doar oameni simpli. Avand astea in minte, am purces sa jurizez err endorsuiesc. Uite ce am votat la fiecare categorie:

Educatie: Raluca Simona Uluiteanu - super-erou pentru o zi- pentru ca atunci cand primesti un "buna ziua doamna profesoara" pe strada sau la un concert, chiar te simti ca un super erou. De fapt chiar esti un super erou pentru copilul respectiv. And Iron Man is about being a super star.  E pe pozitia a 4-a din categoria educatie, daca vreti sa o votati.

Protejarea mediului: În grădina mea - IronBlogger spune: “Ziua Pământului e în fiecare zi!” - pentru ca cu (ce frumos suna) pasi marunti ajungi departe. Mi-au placut propunerile ei de bun simt. Este un inceput corect pentru a proteja natura. Cam cum a inceput Tony sa isi faca costumul - level 1. E a 3-a pozitie in categoria protejarea mediului. Vote her.

Sporthristo.ro - IronBlogger pentru sport! - pentru ca a vorbit despre ciclism. Il simt aproape cu frustrarea legata de interesul pentru ciclismul romanesc profesionist. Pentru ca o sa fiu blogger oficial al Turului Ciclist al Sibiului. Pentru ca am votat emotional. Pentru ca nu s-a votat singur (primul vot a venit de la mine). E singurul din categoria Sport, daca vreti sa il votati.

Daca vreti sa ii votati pe cei recomandati de mine sau alti bloggeri ... puteti sa o faceti aici. \

But wait ... there is more!

Construieste (intr-un comentariu aici) un scenariu de cateva randuri pentru un film cu titlu "Iron Nihasa" aka nihasa ca Fieru' si poti castiga un bilet la Iron Man 3 (cred ca la avanpremiera, dar trebuie sa verific asta). Biletul e prin reteaua de cinematografe Cinema City, deci nu e doar pentru Bucuresti. Sper sa ma rad bine pentru ca eu aleg castigatorul pe 24-25 aprilie.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!