Review film: Thor 2 - Intunericul

Aseara in randul 6 la Romtelecom IMAX asteptam cu interes relativ scazut sa vad noul Thor. Primul a fost destul de meh (link la review) pentru ca ii lipsea maturitatea unui film cu supereroi - concluzionam eu glorios. Asa ca ieri m-am dus mai mult pentru ca sunt fan al filmelor de gen.

Noul Thor este mult mai bun ca cel din 2011. Mai amuzant, mai sarcastic, mai demn pentru un zeu al fulgerelor.


Povestea este destul de buna si nu bate pasul pe loc prea mult. 3D-ul este decent si util pentru genul asta de film, desi nu reprezinta o intreaga bila alba pentru experienta generala - poate doar un sfert spre jumatate de bila.

Glumele au fost bune si sala plina ochi a ras cu pofta de cateva ori. S-a si aplaudat, desi nu inteleg de ce - nu aterizam nicaieri. Daca e sa tragem o linie, eu zic ca merita vazut chiar si de cei ce nu sunt Marvel fans. Este usurel, iar cele 2 ore trec destul de repede si placut.

Fara sa va dau spoilere, am vreo 2-3 lucruri de spus. The Avengers sunt niste marlani: puteau sa dea si ei o mana gratuita de ajutor. Inteleg ca iti trebuie bani buni sa ii reunesti, dar macar acolo o maslina puteau sa dea si ei de obraz.

Nu plecat dupa generic. Mai sunt vreo 2 secvente de vreo 6-7 minute care te pregatesc pentru Thor 3 si poate Avengers. Eu am plecat dupa prima secventa pentru ca ... pitong. Cine a mai pomenit 2 secvente dupa credits?

Imi place foarte mult cum se negociaza acum contractele pentru sansa de a aparea in filmul urmator: iti iau personajul ostatec si daca ceri prea multi $ .... poate foarte usor sa moara. Esti rezonabil si mai ieftinache ... ia uite ce evadare frumoasa ti-am pregatit in Thor 3 :))))

Trailer:



interesant thumbnail al trailerului *smile*

Si cam asa se situeaza in acest moment rating-ul filmului:

7.7/10-IMDb
70%-Rotten Tomatoes

Bunicel!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!