Treceți la conținutul principal

Zece ani de The Harbour!

Recent, restaurantul de la Piata Amzei (Bucuresti) a aniversat 10 ani - jos palaria pentru cat de schimbatoare e piata de restaurante din Capitala. Zic asta pentru ca stiu locuri pe unde s-au frunzarit cate 3-4 restaurante in decurs de 6 luni. Recordul cred ca il detine un coltisor de strada pe la Rosetti unde in decurs de un an de zile s-au perindat vreo 6-7 restaurante. Asa ca felicitari The Harbour.

Fie ca ajungeam la un sprit tarziu in noapte sau la o escapada culinara organizata de Doru Panaitescu, intotdeauna m-am simtit bine si am apreciat mancarea lor. Chit ca nu prea sunt eu cu pestele, meniul e atat de variat incat poti sa gasesti ceva de infruptat. De fapt, vanzarile de peste si fructe de mare de la The Harbour reprezinta 8-9% din vanzari - semn ca nu sunt singurul certat putin cu posesorii de branhii. In aceste conditii, recomandarea personala e Rata pe varza. N-ai cum sa gresesti cu ea.

Restaurant The Harbour - Str. Piața Amzei Nr. 10-22, 010345 Bucharest
De fapt, despre asta vorbeam aseara cu +Alin Iacob - Harbour e genul de restaurant caruia ii treci pragul cand ai o pofta anume. Te gandesti tot timpul la ceva din meniu cand te asezi la masa, iar in 10 ani s-au tot asezat mai bine de jumatate de milion de oameni in portul din Piata Amezi. Cam 130 de marinari la fiecare 24 de ore, de care 33 de lupi ai marilor au avut grija sa fie bine ca sa nu fie rau. Daca te intorci acum pe corabia de la The Habrour, sunt sanse foarte mari sa recunosti fete prietenoase - durata medie de croaziera a celor 33 e de 6 ani.

Felicitari inca odata!

Mai multe review-uri si recomandari puteti gasi pe Foursquare. Daca vreti sa rasfoiti meniul, puteti sa o faceti pe site - cu disclaimer-ul aferent ca arata ca unul din era lui Magellan. Deh - ei stiu sa faca mancare nu site-uri :) Gata. Au si ei un site cu aspect modern :)

Inchei cu un review scris de un coleg blogger:
Tiramisu foarte bun. "Salata de bureţi" e din pleurotus, dar nu e rea. Nice mood.
Viorel Copolovici · November 22, 2011

... daca Viorel zice ca tramisul e bun, ii dau dreptate pe neve si il includ ca recomandare!

Comentarii

Postări Populare

Al Doilea Război Mondial și al său vlog săptămânal

Indy Neidell acum 4 ani a venit cu o idee genială pentru bărbați care au citit Sven Hassel în copilărie pasionații de istorie: un documentar cronologic pe YouTube pornit la comemorarea începutului Primului Război Mondial care săptămânal prezenta ce se întâmpla acum 100 de ani pe front. Practic e ca și cum ai urmări un mini jurnal de știri din timpul războiului.

4 ani mai târziu canalul are mai bine de 600 de video-uri care împreună au acumulat undeva pe la 145 de milioane de vizualizări, urmând ca acum în noiembrie să pregătească ultimul video odată cu terminarea războiului.  Primul video al proiectului a început puternic cu vreo 2.4 milioane de entuziaști, dar pe parcurs audiența s-a stabilizat pe la 140 000 de spectatori per episod.

Era de așteptat. Între cele două războaie, primul nu cred că este preferatul multora și scriind asta îmi dau seama cât de ușor poate să fie scos din context. Cu toate astea, cred că eram mai mulți care abia așteptam seria cu al Doilea Război Mondial să …

.calif se lansează la punct fix

Cele mai bune idei sunt în general extrem de simple și premizele de la care pleacă sunt pe înțelesul tuturor. Cam așa stă treaba și când vrei să faci o campanie mișto. Te gândești la niște insight-uri simple și încerci să construiești ceva mișto pe prima idee care îți trece prin cap. Idee care de mai multe ori decât e statistic acceptabil e și cea mai bună. Greul începe abia când vrei să convingi clientul de justețea cauzei tale.

Trecând peste produsele pe care le savurez ocazional cu plăcere, lucru care îmi place cel mai mult la Calif e că sunt fani ai ideilor astea simple. Îmi imaginez că discuția despre activarea de la Biz Seaside Camp a mers cam așa.
- Trebuie să facem ceva la camp că între timp ne-am rebranduit în .calif
- Punct. Punct și de la capăt. Punct fix. Hmmm.
- Ce mai e la punct fix? Săritura cu parașuta.
- Gata! Asta e.
- Luăm niște parașutiști să sară la punct fix.
.calif gen
- Haaahhahah. Haide să facem asta.  Și au făcut-o ieri.

Anul trecut livrau dill-uri și kebun…

Noroc cu datingul online pentru că altfel vedeam cupluri doar la zoo

Știu că nu s-a uitat nimeni aseară la #GospodarFărăPereche, dar aveți noroc cu mine că pot să vă fac un rezumat la ce se mai întâmplă în afara bulei. Ieri a fost prima emisiune unde gospodarii noștri single au dat pentru a nu știu câta oară cu realitatea crudă din zona de dating la țără. 

Oamenii noștri înainte de toate par să fie destul de muncitori. Unii cu mai mult noroc decât alții, dar în esență fiecare avea o curte îngrijită și o burtică de bere. Deci cumva înstăriți pentru că n-ai cum să fii sărac mort și să ai burtă de bere. Să faci burtă de bere este o investiție destul de mare de timp și bani.

Unii erau cu studii superioare, alții aveau ceva înclinații artistice, cert e că toți se curățau destul de bine într-un costum mai de Doamne-ajută sau măcar un trening din ăla mai bun. Personalități variate la fel de mult ca simțul umorului și al ridicolului pe care te aștepți să îl aibă o persoană care participă la o astfel de emisiune. Pe scurt, nici chiar Brad Pitts, dar nici Harve…