Zece ani de The Harbour!

Recent, restaurantul de la Piata Amzei (Bucuresti) a aniversat 10 ani - jos palaria pentru cat de schimbatoare e piata de restaurante din Capitala. Zic asta pentru ca stiu locuri pe unde s-au frunzarit cate 3-4 restaurante in decurs de 6 luni. Recordul cred ca il detine un coltisor de strada pe la Rosetti unde in decurs de un an de zile s-au perindat vreo 6-7 restaurante. Asa ca felicitari The Harbour.

Fie ca ajungeam la un sprit tarziu in noapte sau la o escapada culinara organizata de Doru Panaitescu, intotdeauna m-am simtit bine si am apreciat mancarea lor. Chit ca nu prea sunt eu cu pestele, meniul e atat de variat incat poti sa gasesti ceva de infruptat. De fapt, vanzarile de peste si fructe de mare de la The Harbour reprezinta 8-9% din vanzari - semn ca nu sunt singurul certat putin cu posesorii de branhii. In aceste conditii, recomandarea personala e Rata pe varza. N-ai cum sa gresesti cu ea.

Restaurant The Harbour - Str. Piața Amzei Nr. 10-22, 010345 Bucharest
De fapt, despre asta vorbeam aseara cu +Alin Iacob - Harbour e genul de restaurant caruia ii treci pragul cand ai o pofta anume. Te gandesti tot timpul la ceva din meniu cand te asezi la masa, iar in 10 ani s-au tot asezat mai bine de jumatate de milion de oameni in portul din Piata Amezi. Cam 130 de marinari la fiecare 24 de ore, de care 33 de lupi ai marilor au avut grija sa fie bine ca sa nu fie rau. Daca te intorci acum pe corabia de la The Habrour, sunt sanse foarte mari sa recunosti fete prietenoase - durata medie de croaziera a celor 33 e de 6 ani.

Felicitari inca odata!

Mai multe review-uri si recomandari puteti gasi pe Foursquare. Daca vreti sa rasfoiti meniul, puteti sa o faceti pe site - cu disclaimer-ul aferent ca arata ca unul din era lui Magellan. Deh - ei stiu sa faca mancare nu site-uri :) Gata. Au si ei un site cu aspect modern :)

Inchei cu un review scris de un coleg blogger:
Tiramisu foarte bun. "Salata de bureţi" e din pleurotus, dar nu e rea. Nice mood.
Viorel Copolovici · November 22, 2011

... daca Viorel zice ca tramisul e bun, ii dau dreptate pe neve si il includ ca recomandare!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!