Livada urbana in Bucuresti

Daca ai vreodata senzatia ca Bucurestiul ti-a impartasit toate secretele, cel mai probabil te amagesti singur. Aseara de exemplu am aflat ca avem o livada in Bucuresti mai aproape de centru ca Pipera.

Livada ce a fost repede acaparata de bloggerite de fashion, celebritati amatoare de cidru, Argatu, Subcarpati si chiar si de mine - intr-o tura de forta a Strongbow-ului sa ne arate ca tocurile se pot lasa si acasa. Si pentru ca tot vorbeam de tocuri, a fost o placere sa vad crema fashionului din dot ro cum a mai coborat cu vreo 10-15 cm in ochii mei.

Wes Andersonish @ Statiunea De Cercetare-dezvoltare Pentru Pomicultura Baneasa Bucuresti
Oricum, este prima oara in viata mea cand am fost la un party in proximitatea unui tezaur genetic national. Na ca am facut-o si pe asta!

De asemenea, Statiunea conservă în colecţiile naţionale tezaurul genetic pentru speciile cais, piersic şi nectarin, cantonate în zona de sud a României, tezaur concretizat în peste 655 fenotipuri de cais şi 950 fenotipuri de piersic şi nectarin. 
Si asa ca heads up pentru cei care se plang de lipsa de gust a fructelor de import, pe Google Street View (str. Ion Ionescu de la Brad nr 4) am vazut ca si comercializeaza fructele pe care le produc.

Mai multe despre aceast loc gasiti aici pe site-ul lor.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!