Piratii din Caraibe editia din Cuba

Ma uitam la micro documentarul asta de dimineata si radeam de cubanezi - saracii sunt la nivelul la care eram noi acum 15 ani. Acum 15 ani cand iti luai CD-urile cu jocuri de la baiatul de la piata Sfantul Gheorghe, de la netcafe-ul de langa bloc sau de la Standbox de la Unirii - profesionistii zonei de software piratat.

Maine poimaine urmeaza sa isi faca retele de cartier, iar intr-un tarziu sa apara in topul tarilor cu cel mai rapid internet. Pare doar firesc sa ajunga acolo indata ce isi construiesc infrastructura necesara pentru internet.

Cele 7 minute de mai jos sunt despre "El Paquete Semanal" (Pachetul Saptamanal) - un hard de un terra care contine software, applicatii de Android/IOS, seriale si desigur filme, hard care este distribuit in toata tara printr-o retea de baieti cu spirit antreprenorial.



Si raspunsul la cea mai importanta intrebare:

The government hasn't tried to stamp out the Paquete, and Dany works to keep it that way. "We don’t put anything in that is anti-revolutionary, subversive, obscene, or pornographic. We want it to stay about entertainment and education," he says, and I catch a glimpse of the shrewd business behind the baby face and board shorts. (de pe Vox)
Eh. Sa va mai aud ca va plangeti de gigabitu care merge doar cu 500 mega!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!