Ce este si cum poti sa primesti invitatie in WowApp



De o saptamana m-am apucat sa testez un multi platform messenger facut in Romania care vine cu foarte multe promisiuni, printre care si cu ideea ca poti castiga bani folosind-o. E o promisiune clasica a internetului - stai acasa, nu faci nimic si faci bani - dar de data asta e pe bune.

WowApp, ca despre ea este vorba, este o aplicatie gratuita care iti permite sa iti dai mesaje cu prietenii tai (face fix ce fac celalalte) si sa incasezi peste 70% din banii de pe reclamele pe care le vezi, reclame standard de mobile, doar sa bifezi ca vrei sa vezi reclame. Tot peste 70% sunt distribuite si din profiturile realizate din apelurie platite. Pana aici nimic out of the box.

Totusi, un lucru la care straluceste este modul in care se distribuie cei 70%. O mare parte din ei ajung la utilizator, iar restul la reteaua lui de prieteni. Practic asta este strategia lor de marketing - utilizatorii se vor preocupa activ sa aiba cat mai multi prieteni in aplicatie pentru ca acest lucru este in interesul lor. Ajuta si faptul ca accesul in aplicatie este invite only.

Nu este un sistem piramidal pentru ca este gratuit, asa ca nu ai cum sa iti iei teapa. De fapt asta am testat in aceasta saptamana: cat de repede ma pot îmbogatii cu Wowapp. Raspunsul este nu. Nu o sa faci sute/mii de euro pe luna doar schimband mesaje cu prietenii. Este absurd si naiv sa gadesti asa.

In schimb, in acest moment, poti sa faci lunar niste sume cu care de exemplu ai putea sa iti incarci cartela sau sa ii donezi unui ONG. Aici am ajuns la partea cu adevarat interesanta. In Wowapp sunt aproape 2000 de ONG-uri carora le poti transfera cat doresti tu din ce ai castigat. Eu de exemplu o sa imi aleg Teach for Romania pentru ca stiu ca educatia e importanta.

Asa se face ca ocazional voi putea sa imi dau singur un high five ca sunt o persoana buna care doneaza si care ajuta. Nu mult, dar suficient cat sa ma simt bine. Si asta doar ca schimb niste mesaje text,video sau voice cu prietenii - mesaje pe care oricum le schimbam pe alte platforme.

Totul suna bine, dar care e smecheria? Aplicatia e abia lansata de cateva saptamani, ceea ce inseamna ca trebuie sa atinga un punct critic care sa ii asigure ca va ramane relevanta. Si asta e motivul pentru care am si scris aceasta insemnare.

Daca vrei sa o testezi, sa vezi despre ce e vorba si implicit sa fii un early adopter, acceseaza acest link https://www.wowapp.com/w/nihasa.ro/ si primesti automat invitatie de pe contul meu. Bonus, imi cresc si eu reteaua nitel.

#win

[later edit] Ha! Am donat.


Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!