Site-urile de torrente răsuflă ușurate: Netflix a venit în România fără subtitrări


Asta e singura concluzie pe care pot să o trag după ce m-am uitat prin comentariile de pe blogurile care anunțau venirea Netflix în România. Cârcotaș ca românu' nu găsești nicăieri. Ba că sunt prea puține seriale, ba că nu au subtitrări în română, ba că e cam scump.

Asta e, n-ai ce să îi faci. Zeci de ani de piratat nu se șterg cu una cu două. E ca blatul în RATB, datul zăpezii din fața casei sau surge-ul de la UBER. Unii compatrioți nu or să înțeleagă nici în ruptul capului și vor vocifera această imposibilitate pe tot internetul.

Ei chiar sunt motivul pentru care țara asta a ajuns unde a ajuns. Uita-te pe Facebook-ul tău și o vezi care sunt bolovanii progresului. Care sunt grătarangii din fața blocului, experții în bormașini și șoferii care cară cu mândrie zăpada pe capota mașinii. Și râzi de ei.

Nu vreau să fiu înțeles greșit că eu nu sunt fără de păcat, dar măcar am avut suficient de subțire obrazul să nu fac tam tam din lucrurile astea. E greu și pentru mine să fiu civilizat că sunt abia a doua generație de încălțat, dar da-o dracu că îți trebuie doar puțină ambiție să o arzi occidental.

Paradoxal, nu? Ne place schimbarea, dar nu ne place să ne schimbăm.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!