Trei jocuri pe care le aștept în 2016

Trei jocuri asteptate in 2016
Overwatch's Reaper, Master of Orion for cat lovers and some darkish Camelot Unchained

Cred că din 2010 sau 2011 (Guild Wars 2) n-am mai așteptat cu real interes un joc să apară. Pur și simplu nu m-a prins hype train-ul pe segmentul meu de interes (jocuri axate în mod special pe multiplayer sau 4x/TBS). Plus că am mai și îmbătrânit. Am timp mai limitat acum. Eh. Scuze se tot găsesc. Anul ăsta în schimb vine cu interes pentru trei jocuri destul de diferite între ele.

Primul este Overwatch pe 24 mai - un fel de copil ilegitim al Team Fortress-ului si a League of Legends-ului. E cartoonish, rapid și destul de casual și distractiv încât să nu simți că joci un fps clasic. De la o vârstă încolo oricum nu mai sunt de tine fps-urile hardcoriste. Nu mai ai reflexele necesare. Din ce am jucat in closed betas, Overwatch e consolish fun.

Al doilea este Master of Orion 2016. Exact! 4X-ul din '93 se reîntoarce. Momentan este în early access pe Steam și din ce am văzut până acum mi-a plăcut ce au făcut cu el. Păstrează mult din ce au făcut MOO 1 & 2 faimoase și evită cu succes lucrurile care au făcut din MOO 3 o glumă între ochelariști. Mai aștept puțin înainte să-l cumpăr ca să văd dacă se duc în direcția corectă până la capăt.

Ultimul pe listă este Camelot Unchained -  un joc despre care nu știu foarte multe, dar am un prieten extrem de pasionat de el. Dacă o să fie măcar jumătate din ce a/au promis, o să fie noul meu joc de suflet. Am o slăbiciune pentru MMO-urile care implementează decent conceptul de PVP server vs server. Momentan e cu mulți poate și dacă: poate nu le iese cum doreau sau dacă îl lansează anul ăsta. Totuși, îl trec aici pe listă chiar și așa.

Asta e lista mea în acest moment. Poate nu e completă, la tine mă uit Civilization 6, dar față de anii trecuți, ea măcar există.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!