Overwatch - jocul noii genera╚Ťii de gameri

Overwatch - jocul noii genera╚Ťii de gameri

Sunt ferm convins c─â sunt oameni care vor contra afirma╚Ťia din titlu, da' cu League of Legends ce facem?, dar Overwatch reprezint─â pentru mine primul joc g├óndit special pentru genera╚Ťia asta nou─â de gameri. Genera╚Ťia asta pe care nu o mai dai gata cu o grafic─â frumoas─â, o poveste bun─â ╚Öi un gameplay excelent.

Nu! Copiii ─â╚Ötia noi sunt mai impresiona╚Ťi de meme-uri, cosplay ╚Öi complexitate personajelor din joc ├«n care oarecum se reg─âsesc. M─â tot uit la tot ce s-a ├«nt├ómplat de la lansarea Overwatch de acum 2 s─âpt─âm├óni ╚Öi m─â minunez de c├ót con╚Ťinut pe l├óng─â joc a produs Blizzard:  un turneu, 3 scurt metraje ╚Öi figurine de 5 metri.

E drept c─â au ╚Öi v├óndut 7+ milioane de exemplare, dar mai impresionant─â e reac╚Ťia fanilor care s-au pus pe generat con╚Ťinut. Deja exist─â cel pu╚Ťin o variant─â de benzi desenate ╚Öi parc─â citisem ceva ╚Öi de un board game. Ca s─â nu mai vorbesc de zeci de desene, tablouri ╚Öi tentative de cosplay. ╚śi nici n-au trecut mai bine dou─â s─âpt─âm├óni.

Practic pentru aceast─â genera╚Ťie noua jocul ├«n sine s-a transformat dintr-un obiect de entertainment ├«ntr-un instrument creativ. Da, League of Legends ╚Öi Team Fortress au fost primele care au f─âcut trecerea asta ulterior, dar Overwatch este primul joc de care ╚Ötiu care ├«ncepe direct a╚Öa.

├Än rest, singurul lucru care s-a schimbat din review-ul pe care l-am avut dup─â closed beta e c─â tot extra con╚Ťinutul ad─âugat a ├«nceput s─â justifice pre╚Ťul de 230 de lei. Vorba aia "7 milioane de oameni nu pot s─â se ├«n╚Öele".

├Änchei cu o ╚Ötire la cald - Facebook ╚Öi Blizzard tocmai au anun╚Ťat un parteneriat prin care vor s─â aduca prin Facebook Live-uri jocurile ├«n timeline-ul oamenilor. Poate s─â fie lovitura care va ├«ngenunchea ├«n sf├ór╚Öit b─âtr├ónul Twitch. E de urm─ârit exact ce se va ├«nt├ómpla c├ónd vor da drumul ├«n cur├ónd.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport