Anim'est 2016 - o ediție purrrrrfectă

anim'est 2016

Pentru că pisicile cuceriseră de mult zona de filme de animație înainte să cucerească Internetul, organizatorii Anim'est s-au gândit ca întreg festivalul de anul acesta să stea sub ocrotirea pisicească.

De la Felix The Cat din anii '30 la Pisicile aristocrate din anii '70 sau producții mai recente nominalizate la Oscar, toate felinele faimoase din animații se vor perinda în următoarele 10 zile pe marile ecrane de prin București. Foarte multe dintre ele pentru prima oară.

Oficial el începe azi de la ora 20:00 la Cinema Pro cu Țestoasa roșie (Michael Dudok de Wit + alții + Studioul Ghibli!!!), dar am văzut că de fapt azi toată ziua sunt animații și workshop-uri la Elvira Popescu și Cinema Pro. Sper să am noroc și să ajung la deschiderea din seara asta pentru că altfel mai am o singură șansă (mâine) să văd filmul ăsta.

Biletele sunt la fel ca în fiecare an. 10 lei pentru lung-metraje, 20-30 de lei pe nopțile specifice de scurt-metraje: Trippy și Creepy Animation Night. Încă 2-3 ani la nivelul ăsta și or să fie mai ieftine ca o bere în Centrul Vechi. Oricum și acum ieși mai bine cu o seară de animații decât cu una de aglomerație. Eu cel puțin asta o să aleg săptămâna viitoare.

Atât momentan. Mai multe informații și programul îl găsiți pe site-ul lor: animest.ro.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!