The Fourth Phase


Au trecut 5 ani de c├ónd f─âceam o vizionare ├«n ga╚Öc─â a filmului de snowboarding The Art of Flight. Ne-am str├óns vreo 5-6 ame╚Ťi╚Ťi s─â saliv─âm la ce nebunii fac b─âie╚Ťii din afar─â. O nebunie total─â - elicoptere, peisaje de ├«╚Ťi fac inima c├ót un purice, powder neatins ╚Öi desigur prosteal─â masiv─â a unor idio╚Ťi. Ce n-am fi dat ╚Öi noi s─â fim ├«n locul lor.

Dar am ├«mb─âtr├ónit ╚Öi cumva unii dintre noi s-au ├«ndep─ârtat de zona asta, pe c├ónd al╚Ťii au luat-o mai ├«n serios. Eu n-a╚Ö putea spune c─â fac parte din a doua categorie, dar cu toate astea am fost asear─â la plaja H2O s─â v─âd premiera global─â a p─âr╚Ťii a doua: The Fourth Phase.

Dup─â 4 ani de film─âri, nenum─ârate drone pierdute ╚Öi accidente pu╚Ťin mai serioase, Travis Rice a ├«mb─âtr├ónit ╚Öi el. C─âutarea continu─â a locurilor neatinse de om a fost ├«nlocuit─â cu re├«ntoarcerea la o bun─â parte din v├órfurile din primul film. Prosteala s-a schimbat ├«ntr-o nevoie obsesiv─â de dat ╚Öi filmat.

720p-ul s-a preschimbat ├«n 4k din drone, dar f─âr─â efectul ─âla de gur─â deschisa ╚Öi b─âlu╚Ťe la col╚Ťuri. Ceva parca n-a mai fost ca acum 5 ani. Cu siguran╚Ť─â n-am mai fost eu la fel, dar nici Travis nu pare c─â o s─â mai fac─â ├«nc─â un film de gen. Nu e o problem─â. Al╚Ťii cu siguran╚Ť─â ├«l vor ├«nlocui - doar a inspirat o genera╚Ťie ├«ntreag─â de 20-something.Cu toate astea, filmul e de v─âzut. Doar s─â face╚Ťi pu╚Ťin abstrac╚Ťie de ciclul hidrologic despre care tot insist─â ├«n film. Preferam s─â v─âd ni╚Öte idio╚Ťi ├«n locul unor false discu╚Ťii filozofice.

Versiunea full HD e aproape 12 euro și se poate închiria de aici.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza