3 non-probleme care îi deranjează recent pe bucureșteni


Acum câteva zile nu prea puteam să dorm și pe la ora 4-5 dimineață mă minunam de cât de ușor le este captată atenția bucureștenilor de probleme care în esență nu sunt probleme. Stând eu așa și gândindu-mă, am zis să încropesc o listă a acestor lucruri mărunte care fac Facebook-ul să șuiere.

Cică voucherele de 500 de lei pentru biciclete sunt un fiasco pentru că n-ai pe unde să mergi cu bicicleta. Băgați-vă mintea la cap. Noi încă avem oameni care cresc în centrul Capitalei animale pentru hrană. La 4-5 dimineață ieși pe balcon și te bucuri de cântecele cocoșilor. Și nu cântă din aceeași direcție, sunt mai multe ferme din astea.

Cartelele de metrou se bagă invers în turnicheții noi de la metrou. Așa, și? Iți vine să crezi că într-o zonă unde prețul mediu pe cameră este 5-60 000 de euro, e un bucureștean care crește găini pe balcon? Asta e problema adevărată pe care toți ar trebui să își dea cu părerea.

O să avem un nou monument hidos în Capitală. Încă unul? Mai că încep să râd. Trist cu adevărat e că n-am văzut nicio știre despre țăranii care cresc găini în centrul Bucureștiului. Și mai trist e că aparent legal nu prea ai ce să la faci. Forumurile sunt pline de oameni disperați de vecinii gospodari cu cotețe de găini pe spațiu public, în parcul din jurul blocului sau în apartament.

V-am zis. 3 non-probleme care ne-ar face să credem că trăim într-o Capitală Europeană cu pretenții. Hai sictir. Suntem la un sat din ăsta mai mare nițel.

Comentarii

  1. Viața la sat e frumoasă. Supărarea adevărată e de fapt că ceilalți oameni nu au și ei găini, să ia 3 ouă proaspete dimineața. În altă ordine de idei, urban farming e o super chestie! :) https://www.youtube.com/watch?v=ajzrJOdcwzo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pe val, știu. Dar mai greu cu roșii care cântă dimineața :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!