În momentul în care renunți să te mai zbați, te-ai înecat


Pe Internetul meu, orice discuție cu o tentă cât de cât politică ajunge automat în zona elitistă de noi-ăia-mai-buni vs ei-ăia-care-își-vând-votul-pe-o-sticlă-de-ulei. Moment în care nu prea mai ai ce să comunici cu omul respectiv pentru că percepția de superioritate e cel mai greu de combătut. Dezbaterea ta constructivă tocmai a ajuns un cazan plin cu hate pe care mai bine îl îngropi decât să îl lași să fiarbă scăpat de sub control.

Și mă întristează lucrul ăsta pentru că oamenii care otrăvesc dialogul sunt niște oameni ok care acum ceva vreme au încetat să se mai zbată. Au pus punct. Au închis capitolul și au zis stop, iar acum ca să se auto convingă că alegerea făcută a fost cea corectă trebuie să combată orice inițiativă care poate în trecut le făcea cu ochiul.

Asta văzut destul de mult asta în ultimile două zile referitor la inițiativa asta #FărăPenali la care particip și eu. Că ce rost mai are, că cine ne-a plătit, că toți suntem afiliați politic, că oricum nu este constituțional, că oricum nu se rezolvă nimic și câte și mai câte.

Băi, poate au dreptate cu unele lucruri, nu am pregătirea necesară să îmi dau cu părerea pe propuneri legislative, dar ceea ce știu sigur e că pentru schimbare trebuie să depui puțin efort și să încerci. De asta mă duc azi câteva ore să strâng niște semnături la fântâna Universitate (17:00-20:00). De asta fac asta fără să fiu plătit de cineva sau mânat din urmă de vreun partid politic. De asta o fac în timpul meu liber. Pentru că lucrurile bune nu pică random din cer, iar lipsa penalilor din funcțiile publice e o idee care îmi surâde.

Dacă și vouă vă surâde, lăsați un nume, o un CNP și o semnătură la unul dintre centrele de colectare. Pentru că parcă e mai bine când muncești puțin pentru viitorul tău decât atunci când îți este servit pe o tavă. Mai ales că așa are și gustul pe care îl dorești. #măcevacevapeeldevot

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h