Statia Spatiala 3D la IMAX

Aseara am vazut in avanpremiera pentru Romania (documentarul totusi e din 2002) documentarul Space Station 3D. Sa incep cu singurul lucru ce nu mi-a placut la el: este dublat. Totusi inteleg de ce au facut asta - pentru a putea fi pe gustul tuturor: de la cei mici la cei mari.

Acum sa incepem cu lauda. Mie mi-a placut foarte mult desi pe partea de documentar e destul de light pentru cineva ce urmareste genul asta de filme. In schimb exceleaza pe partea vizuala. Aproape ca te simti pe statia spatiala sau la cativa zeci de metri de o racheta ce tocmai decoleaza. Ecranul gigantic si efectul de 3d merg mana in mana si reusesc sa iti copleseasca simturile.

E adevarat ca desi e gandit pentru copii - nu e pentru toata lumea de vazut. Domnisoara de langa mine si baiatul din fata au stat mai tot timpul (celor 47 de minute) pe telefon ... probabil delectandu-se cu fascinanta lume twitter. Meh. Eu cosider asta un pacat la genul asta de documentare. Cel mai probabil nu o sa vezi pe viu statia spatiala sau o racheta decoland ... de ce sa nu fii atent la the 2nd best thing?

Ma gandeam sa pun si trailerul dar apoi mi-am dat seama ca 2d-ul si o rezolutie mica cununata cu un ecran si mai mic nu ii fac cinste. Nu o sa te impresioneze niciodata asa.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!