doua trei vorbe despre nokia n8

Acum cateva zile am avut probleme cu telefonul meu si a trebuit sa il las in service ceva vreme - ocazie cu care cei de la Nokia Romania mi-au trimis un n8 in teste. Sa nu raman chiar fara telefon. Dupa 2 ani jumatate de android chiar eram curios sa vad ce stie sa faca flagshipul de la nokia. Not too shabby if i may say.

Sigur ca au existat niste chestii frustrante (majoritatea observ ca au fost reparate in update-ul symbian anna) dar m-a surprins mai mult decat ma asteptam. Nu eram foarte incantat de forma si textura carcasei dar incet incet mi-a ajuns la suflet.


Cu adevarat socanta a fost camera foto de multi mega pixeli  (daca doar asta conteaza pentru tine esti un idiot) si f/2.8!!! Cum sa ai 2.8 pe telefon? Si un senzor de 1/1.83''. Cu alte cuvinte genul asta de specificatii abia daca gasesti pe camere foto sub 500 lei. Pozele si filmarile ies chiar foarte bine.

Totusi exista o buba. Telefonul este adresat vechilor posesori de nokia ce inca nu au facut pasul catre un telefon cu touch. E un smartphone robust dar care inca nu se poate ridica la nivelul androidului si ios-ului. De fapt nici nu cred ca asta a fost intentia lor. E mai mult un multimedia phone cu facilitati de smartphone. Personal - desi apreciz aspectul multimedia nu pot spune ca e ceva ce am cautat la telefoanele mele.

Acum probabil o sa va ganditi ca doar multimedia e de el. Fals. Se pricepe binisor la browsing, navigatie si retele sociale. Pentru cineva care nu iesi petrece 24 din 24 de ore conectat la internet one way or the other este perfect. Eu sunt dependent si am nevoie de mai mult de la un telefon. Zic asta avand un prieten ce nu prea e implicat in fenomenul acesta de social media si are un n8 de care este incantat.

Concluzia? Mi-a placut telefonul si am reusit sa imi fac treaba cu el cat timp al meu a fost in service. Deci poate.

Comentarii

  1. cum spunea si bogdan , un update la un sistem de operare mai nout face din acest telefon unul de care sincer nu mai vezi chiar asa de mult diferentele fata de un android.nokia n8 dupa parerea mea este un smartphone foarte bun daca stii sa il `aranjezi` dupa nevoile tale.nu stiu daca merge sa pui pe el meego?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!