The Avengers - un fel de all inclusive cu super eroi

Aseara in avanpremiera la IMAX am fost pentru 143 de minute in statiunea de lux a super eroilor unde totul era all inclusive. Super eroi claie peste gramada cum mai rar iti e sa vezi pe marele ecran .... dar cu care esti obisnuit in benzile de desene animate. M-am bucurat ca in sfarsit dupa aha timp eroii Marvel au si ei un adversar pe masura. Nu se mai tin de gainarii cu pseudo villains. Gata. De data asta chiar au ceva de munca.

Filmul The Avengers este incredibil de bun pentru un film cu super eroi. Poate nu la nivelul The Dark Knight dar undeva in zona de "wow uite ce usor au trecut 2 ore si ceva". Au emotii ... isi iau bataie cum trebuie si reusesc ocazional sa faca toata sala sa rada. As vrea sa zic ca pe la sfarsit dau dovada si de o pofta tipic romaneasca dar o sa ma opresc inainte de a da mai multe spoilere.

Principala dezamagire e ca filmul nu este un amalgam de scene 3D. Sunt cateva cadre presarate acolo deasupra pentru condimentarea experientei dar cam atat. In niciun caz nu este un film pur 3D. Pacat. Unele cadre cu Vaduva Neagra meritau sa iti sara in ochi .... daca intelegi ce vreau sa zic.

Povestea este una destul de simpluta dar de cand e asta o problema pentru filmele cu super eroi? Despre coloana sonora nu prea pot sa zic nimic ca a fost insesizabila ... cel putin urechilor mele. Iar efectele ... hmmm efectele au fost țâța de maimuta pe care cu jind tanjesti sa o sugi. Ce inseamna asta? Ca e de bine. Destul de realiste incat sa nu simti ca filmul face misto de tine dar nici atat de realiste incat totul sa fie plictisitor. Real life sux cand vrei faci parkour intre zgaraie nori :)

Filmul it's a must see pentru orice pasionat de benzi desenate cu super eroi. Chiar si pentru orice pasionat de spandex/yoga pants. Si pentru orice croitor as mai adauga eu. Sau pentru orice mic tauras de sala umflat cu pompa .... ca mai invata si el niste glume bune de la Hulk.

Acestea fiind zise .... eu va recomand sa vedeti filmul pe un ecran mare. Si acum nu fac o aluzie la dimensiunea lui Hulk ... if you know what i mean (hmmm folosit de 2 ori replica asta ... incep sa cred ca am o problema)

Mai jos aveti trailerul filmului...


Comentarii

  1. Actually, filmul a fost convertit în 3D. Mare greseala. Arata cu mult mai bine normal si imaginea ar fi fost chiar clara. Un amalgam de scene 3D ar fi stricat si mai tare experienta, chiar si cu posteriorul lui Scarlett Johansson pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Aproape ca te luasem in serios ... pana cand am citit despre fundul roscatei. tz tz tz

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!