GoodFood BBQ Party

Miercuri am fost prin Otopeni la primul BBQ Party facut de fetele de la GoodFood. Observ ca e pe val chestia asta de social dining ... daca pana si eu am participat la cateva evenimente de gen. Cu toate acestea era primul meu BBQ party facut de o revista culinara asa ca aveam asteptari destul de mari. Oh boy. Si n-am fost dezamagit. Really good food.

La Seratta din Otopeni - un loc excelent pentru un gratarel
In special am apreciat cuscus-ul cu de toate facut de Cristina. Am incercat pentru prima oara micii din carne de curcan care nu pot spune ca m-au impresionat teribil. Ok-ish. Oricum am inteles de la oameni mai trendy ca mine ca noua vita este curcanul. Este hipsterish ca sa zic asa. The new shit. Aparent este mai sanatos. Good to know.


Stiu ca nu e fix lucrul pe care il lauzi la un astfel de eveniment dar painea a fost excelenta. Gata am zis-o. Imi statea pe limba. Nu sunt un om al cuvintelor multe cand vine vorba de gratare ... dar pentru paine am o pasiune. Dar de ce nu despre gratare? Pentru ca mi se pare extrem de dificil sa gresesti un gratar. Cat timp carnea e buna si sosurile sunt din belsug ... nu ai cum sa dai gres. Ce poti sa strici? Sa lasi carnea prea mult sau prea putin pe gratar. Serios? Pai noi romanii suntem imuni la nivel genetic de aceasta problema!

Mazi si ale sale maini dibace care au pus la punct un playlist excelent :)
Si nici gratarul asta nu a dat gres. Carnita era de la Penes Curcanul iar Heinz s-a ocupat de sosuri. Despre curcam am stabilit ca e noul negru iar despre Heinz nu cred ca are cineva o parere proasta. Te pisca bine de tot pe limba ... asa cum trebuie.

Alaiul de fotografi amatori care roiau ca niste vulturi in jurul gratarului si meselor cu mancare au fost pur si simplu distractivi. Dragii mei. Nu faceti fotografie de produs asa ca nu trebuie sa imi pozati fiecare bucatica de mancare din farfurie. Esti la un eveniment. Niste cadre largi sunt mai mult decat suficiente. Primii curajosi care s-au ridicat sa se serveasca cu ceva carnita au fost intampinati ca niste veritabile vedete internationale de paparazzi culinari. Eu mi-am permis doar sa chicotesc nitel la vederea vulturilor :)

Cam asta am avut de zis. A fost nice pana la urma desi initial eram cam salbatic ca nu prea cunosteam lume. Dar magia rozeului in pahar de vin alb mi-a deschis apetitul social. Asta si mancarea delicioasa. Cred ca am uitat sa mentionez ca fetelede la GoodFood au fost cele care au cotrobait toata ziua prin bucatarie ca sa ne fie noua bine. Pai asa sa tot citesti o revista culinara daca ai degustat creeatile redactorilor :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!