Treceți la conținutul principal

In cautarea simplitatii

Ieri mi-am dat seama ca s-au implinit 9 ani de cand am blogul asta, moment in care mi-am zis ca e cazul sa schimb ceva la el. Template-ul era cel mai usor lucru de modificat. Vorba vine, pentru ca pe Blogger (da, tot pe blogger sunt) chiar este o provocare sa gasesti o tema decenta. Toate sunt incredibil de hidoase si nostalgice dupa anii 2000. Chiar m-am gandit sa ma mut pe Ghost (the new cool kid in blogging), dar cumva cumva s-au aliniat planetele, pentru ca cineva chiar a scos o tema decenta de Blogger.

E drept ca aduce foarte mult a Medium, dar cred ca acesta e si motivul pentru care imi place atat de mult. Cum sa nu-ti placa cum e desenat si gandit Medium? Este perfect pentru content. Fara briz-briz-uri sau alte lucruri care sa iti distraga atentia. Fara o mie de widget-uri pe care doar owner-ul le apreciaza. Fara sa incerce sa iti mai fure un pageview. 

Este cum ar trebui sa fie un site de content. 

Un printscreen pentru posteritate

Si pentru ca tot am schimbat template-ul, am renuntat si la Google+ Comments. Oricat de mult imi placeau, e dificil sa treci peste eternele probleme pe care le aveau. Nu vorbesc de "iti vinzi sufletul Google-ului", pentru ca n-am o problema cu aia, ci despre bug-urile dospite prin sistemul de notificari. Sistem care mai mult nu functiona. 

Si cu asta am motivat schimbarile de pe blog. Ca intotdeauna, parerea voastra este importanta si apreciata. Feedback is 50!

Comentarii

  1. "Este cum ar trebui sa fie un site de content."


    Acum mai lipsește să pui content.

    RăspundețiȘtergere
  2. If you build it, content will come :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…