In cautarea simplitatii

Ieri mi-am dat seama ca s-au implinit 9 ani de cand am blogul asta, moment in care mi-am zis ca e cazul sa schimb ceva la el. Template-ul era cel mai usor lucru de modificat. Vorba vine, pentru ca pe Blogger (da, tot pe blogger sunt) chiar este o provocare sa gasesti o tema decenta. Toate sunt incredibil de hidoase si nostalgice dupa anii 2000. Chiar m-am gandit sa ma mut pe Ghost (the new cool kid in blogging), dar cumva cumva s-au aliniat planetele, pentru ca cineva chiar a scos o tema decenta de Blogger.

E drept ca aduce foarte mult a Medium, dar cred ca acesta e si motivul pentru care imi place atat de mult. Cum sa nu-ti placa cum e desenat si gandit Medium? Este perfect pentru content. Fara briz-briz-uri sau alte lucruri care sa iti distraga atentia. Fara o mie de widget-uri pe care doar owner-ul le apreciaza. Fara sa incerce sa iti mai fure un pageview. 

Este cum ar trebui sa fie un site de content. 

Un printscreen pentru posteritate

Si pentru ca tot am schimbat template-ul, am renuntat si la Google+ Comments. Oricat de mult imi placeau, e dificil sa treci peste eternele probleme pe care le aveau. Nu vorbesc de "iti vinzi sufletul Google-ului", pentru ca n-am o problema cu aia, ci despre bug-urile dospite prin sistemul de notificari. Sistem care mai mult nu functiona. 

Si cu asta am motivat schimbarile de pe blog. Ca intotdeauna, parerea voastra este importanta si apreciata. Feedback is 50!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!