O generație care se poate concentra mai puțin decât o găină

O generație care se poate concentra mai puțin ca o găină

Eram aseară în metrou și făceam ceea ce fac de fiecare dată când prind aglomerație: trăgeam cu ochiul la ce fac oamenii în telefoane. E un sport care oferă o înțelegere a consumatorului mai bine ca orice studiu de renume și mai pune mintea la lucru puțin. Aseară, pentru prima oară în viață, n-am putut să-mi fac jocul pe motiv de defecțiune hardware.

Lângă mine era o domnișoară care se mișca atât de repede încât creierul meu nu putea să facă față. În decurs de o stație de metrou (Romană - Universitate) fata asta s-a conversat cu iubi, a epuizat newsfeed-ul de Instagram, cel de Facebook, a deschis și închis vreo 3-4 aplicații pe care nu le-am recunoscut și a mai "citit" vreo 4-5 articole distribuite pe FB. Totul cu o singură mână pentru că cealaltă o stabiliza.

Pe Instagram a fost chiar plăcere să încerc să mă țin după ea! A distribuit un număr impresionant de inimioare la cine trebuia în doar o secundă. Nici nu apăreau bine pixelii pe ecran că ea decisese deja dacă scrollează mai jos sau îi dă inimioară. Mă rog, a făcut o greșeală de a trebuit să se întoarcă și să ofere o fracțiune în plus pentru a decide dacă merită sau nu inima dată, dar și așa a fost spectaculoasă mostra de talent oferită.

Nici măcar coreenii ăia de la Starcraft care se laudă cu sute de acțiuni pe minut n-ar putea să rivalizeze cu adolescenta asta pentru că majoritatea click-urilor lor sunt date în gol. Pe ei pot să îi urmăresc cu relativă ușurință, pe fata asta n-am putut.

N-aș putea acum să zic, nici dacă viața mea ar depinde de asta, care era tema generală a vreunei poze pe care a <3-uito sau ce scria în articolele citite sau ce apărea pe Facebook. Știu doar ca i-a zis prietenului "Supppppppppperrrrr:)))))" că a încetinit suficient de mult încât creierul meu să poată procesa informația.

Na acum întrebare grea de final - cum faci conținut pentru oamenii ăștia?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!