Big ASS Bitchz

Hmmm e cald … e fooooarte cald … enervant de cald chiar … lumea umbla lejer imbracata … fiecare cu ce are … mai arata un san acolo … un fund … o forma alea alea .. stiti si voi ca doar nu stau acum sa va invat . ... dar … ce ne facem cand totusi modul cum se imbraca nu incanta ochiul ? Hmmm in cazul asta e bube domne . Exemplu concret … venind eu azi de la examen ( am luat 6 multumesc si voua la fel ) ma intalnesc cu Stege la MC unirii … mergem un pic .. poposim langa vitrina Germanos … sa mai fumam si noi o tigare … stam si vorbim ca toti oameni . Dar ce ne e dat sa vedem ? Hmmm frumusetile patriei @ 80-100+ Kg imbracate cat mai mulat … o placere pentru hormoni . Ce nu inteleg grasele astea infecte ? Ce vor sa ne arate ? Ca intre sani si vagin mai sunt 3 cute cat sanii de mari ? Asta nu doream nici sa stiu … daramite sa vad asta. OH Allah de ce nu vin turcii sa le fure pe toate ? sa le ia cu japca (alte surse de pe mirc aka godaka zice ca e japka ) pe toate … Eu sincer nu as fute asa ceva nici mort … pai cum naiba? se pune aia peste mine piftie ma face … Ah dar ne abatem de la subiect…. apoi vine una bucatica pipita / tarfa / prostituata pe fata care isi misca provocator fundul ( care avea ceva miscare de oscilatie de facut ) acuperit de o fustita roz … care evident ii era mica si ficei ei daca ar fi avut`o … incat puteai sa te delectezi ( bleah nu asta am vrut sa scriu ) cu o privire apetisanta a zonelor cele mai intime si jumatate de buci . Eh cum prostul gust nu vine doar dintr`un articol de imbracaminte … mai avea si un dres tip plasa parca … evident tot roz .. si o bluzita tip sutien care si aia era prea mica pentru saracuta … oricum eu sa fiu prietenul ei si sa ies cu ea pe strada … mai bine mi`as taia coaiele / oole si le`as da la caini sa le linga delicat … imprejur . Ce pot spune mai mult .. da o facea pentru atentie … si da si`a luat portia de atentie inclusiv aici pe blog . Dar totusi fetelor imbracati`va mai cu mult gust … incercati sa gasiti notiunea de sexi cu tot cu Kg in plus … nu e necesar ne zgariati pe retina sau sa provocati orbire temorara .

ma bate gandu sa imi pun un ciorap de lana si sa ies doar asa cu el pus pe … ™

Comentarii

  1. 10 Comments for 'Big ASS Bitchz'

    1.

    squal
    July 1, 2005 | 5:24 pm | Edit This


    In primul rand gusturile nu se discuta. Daca tie iti plac silfidele, nu inseamna ca nu sunt barbati cu un apetit mai accentuat pentru femei mai “voluptoase”.
    In al doilea rand e dreptul fiecareia sa se imbrace cum se considera de cuviinta atata timp cat se simte bine in pielea ei.
    In al treilea rand, poate ar vrea si ea sa aiba 90-60-90, dar mama natura nu a fost asa de darnica in acest sens. De unde stii tu ca in spatele acelor “falduri” nu se ascunde ceva mult mai de calitate, care n-o sa dispara in timp?
    Si nu, nu sunt grasa, ca sa nu vina dracushorul sa zica iar ca m-am simtit complexata.
    2.

    nihasa
    July 1, 2005 | 5:29 pm | Edit This


    nu e vorba de gusturile personale … e vorba de gusturile din punct de vedere al modei si modului de a asocia 2-3 haine pe tine . Nu ma consider expert in asa ceva .. dar cel putin stiu sa apreciez ce e frumos .. si o burta mai mare decat perechea de sani care se observa prin bluza mulata sau care iese pe sub bluzita nu mi se pare de bun gust sau sexi . Cat despre tanti aia …. sa fim seriosi … cauti in dictionar cuvantul parasuta si o gasesti pe ea . Dar nu inteleg de ce face asta … ca doar nu se ducea la produs …. dar ma rog . fiecare cu gusturile lui
    3.

    dracushorul
    July 1, 2005 | 5:34 pm | Edit This


    sgual are curu mic nu stiu ce tot comenteaza…..
    4.

    squal
    July 1, 2005 | 5:38 pm | Edit This


    Si moda de cine e facuta in cele din urma?
    Nu tot de niste gusturi “personale”?
    Si daca nu-ti place tie nu inseamna ca e urat. Cunosc personal barbati carora le plac exclusiv femeile plinute, hai sa zicem chiar grase, si care le considera sexi deca le vad in ceva mulat. Si in plus am auzit ca grasele sunt “stramte si fierbinti”.
    5.

    nihasa
    July 1, 2005 | 5:41 pm | Edit This


    asta nu o stiam … nici nu prea am cum sa experimentez acum sau pe viitor ca pe mine nu ma atrag genul asta de fete
    6.

    KIZ
    July 2, 2005 | 11:52 am | Edit This


    Sunca :D
    7.

    squal
    July 2, 2005 | 12:21 pm | Edit This


    Dracushorului i-as sugera sa se documenteze inainte de a face afirmatii.
    8.

    KIZ
    July 3, 2005 | 11:31 pm | Edit This


    Apropo de sugerat… Nihasa?! :P :D
    9.

    unicorn
    July 5, 2005 | 5:44 pm | Edit This


    ppl get a life,make sex,suck cocks, whatetttevvvverrrr just get a LIFE .
    10.

    dracushorul
    July 8, 2005 | 3:04 pm | Edit This


    unicorn te referi la tine? defapt este evident…DA

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!