Pe ce mana se poarta ceasul ?

Stiti ce e trendy ? Daca nu … uitati`va la ” Stylissimo ” de pe MTv Romania unde stylistul * bla bla insert name here * vine cu ceasul la mana dreapta . Evident ca sunt si ceasuri pentru stangaci ( aici ) care se poarta la mana dreapta … but come on nu am vazut asa ceva in romanaia … pun pariu ca e doar un moft. Sa pari mai special .

Eu sunt un pic incruntat ca incet incet imi pierd “stangacia”, prea multe chestii facute pentru dreptati … cutite .. bla bla .. astea sunt primele care imi vin in minte … si mai ales alea de la restaurante … cah va bateti joc de mine ? cum sa tai ceva cu un cutit de dreptaci ? ( aici vorbesc de alea care au zimti doar pe o parte .. si in fuctie de partea aia sunt pt dreptati stangaci ) va place sa vedeti cum ma chinui sa fiu midgitul vostru ? AAaaaahaahahhahah o sa fac eu o revolutie a stangacilor … e drept ca o sa fim putintei … dar buni .
thumb-Image09101728TV91.jpg
Duh … cititi aici postul al 3lea din nefericire ceasul meu nu e de stangaci … mai are si display electronic (

Comentarii

  1. 3 Comments for 'Pe ce mana se poarta ceasul ?'

    1.

    Mephisto
    September 10, 2005 | 8:09 pm | Edit This


    Eu port ceasul si bratarile pe mana dreapta.
    2.

    bebe_unik
    September 10, 2005 | 11:21 pm | Edit This


    ceas, bratari…tot ce se puna pe mana port pe stanga din simplu motiv k pe dreapta ma deranjeaza cand scriu, cand stau cu mana pe mouse, dar la ceasuri am o “calitate” de a le pierde f usor :)
    3.

    zoso
    September 11, 2005 | 6:58 pm | Edit This


    depinde de persoana si de ce preocupari are

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu port ceasul la mana stanga si bratara la mana dreapta , cand las ceasul acasa port bratara si la stanga si la dreapta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!