Treceți la conținutul principal

Site`ul zilei

Dap .. site`ul asta e mortal buhahahahaha genial. Si nu zic asta pentru ca am o mica tendinta de monobro …si nici ca am fost comparat cu Ed sau Edd sau Eddy … hmm ala inalt slab … cu monobro … si nu foarte destept … Si nici ca poate am un coleg … care ar castiga un loc pe acolo … nu nu nu .. va zic doar ca e misto siteul . Serios D


http://www.monobrow.com/monobro/

asta a fost unul … acum va mai ofer inca un site : http://www.zombo.com/ mortal … click it click u mother fucker D

Comentarii

 1. 3 Comments for 'Site`ul zilei'

  1.

  2Short2Get
  October 25, 2005 | 10:30 pm | Edit This


  Holy fuckin hilarious! Hai sa trimitem o poza de-a lui Borbo! OUPS! Mi-a scapat.
  2.

  ali3n
  October 25, 2005 | 11:06 pm | Edit This


  las’ mah ca suntem intre prieteni, nu se pune. oricum e tare site-ul. :-)
  3.

  fry
  October 27, 2005 | 4:08 pm | Edit This


  ME BIG FAN OF ZOMBO.COM ALREADY! :-)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Cam așa funcționează social media justice

Dă play video-ului. Uită-te cele 5 minute. Bagă la cap ce vrei să bagi la cap și gândește-te câte revoluții de canapea am avut în ultimul an. Reclama asta era până într-un punct o reproducere fidelă a modului în care funcționează falsa asta agitație pe social media pentru diferite cauze.

Nervi. Cuvinte. Agitație. Totul preț de câteva zile până când vine următoarea criză. Nici n-ai timp să te apuci să schimbi ceva pentru că automat algoritmul îți împinge sub nas următorul lucru pe care să te enervezi fără vreo finalitate. Și tot așa ajungi apoi la sfârșit de an să faci doar un bilanț de like-uri, nu și de lucruri schimbate.

Și atunci de ce tot acest efort?

Mai ales când poți să o arzi pe burghezie și să faci lucrurile să se întâmple în jurul tău, nu pe Internet.

A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018

Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

#10yearchallenge, păi nu?

Între pozele astea sunt 10 ani diferență și cel puțin o mână de gel în minus. E posibil să fie și vreo 2-3 kilograme în minus în a doua, dar astea sunt doar speculații.

Uitându-mă la ce au pus ceilalți oameni pe hashtag nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău că diferențele sunt atât de mici. E ca și cum n-am înțeles nimic din ăștia 10 ani.