Gigi Becali - again

Va era dor de Gigi ? aka Jiji ? Becali ? - mie nu prea .... dar acum avem noi vesti despre abilitatile sale ca mecanic auto ( doamne ma doare inima cand ma uit la ce poate sa ii faca masinii aleia ) .
Dupa ce a scapat nevatamat din accident, finantatorul Stelei sustine ca e posibil sa fi fost victima unui atentat. Limuzina va fi reparata in Germania
Cata imaginatie domne ...

Accidentul a avut loc in cartierul bucurestean Pipera, in jurul orei 1.00, cand Becali se indrepta spre casa. Potrivit politistilor, de vina a fost soferul unui TIR, care a virat la dreapta de pe banda a doua, fara sa se asigure, lovind Maybach-ul condus de Becali.
Cu toate ca repararea limuzinei va fi foarte costisitoare, finantatorul Stelei se declara fericit ca a scapat teafar. El sustine insa ca este posibil ca incidentul sa fi fost, de fapt, un atentat la viata lui. „Eu cred ca a fost aranjat, insa nu cred ca a venit din partea lui Vadim. Nu este el chiar atat de nebun. Am incercat sa ma feresc de TIR-ul acela cat de mult am putut.
Noroc ca am gasit un culoar liber si m-am bagat acolo, ca altfel se urca pe mine. Tot tragea de volan, iar dupa accident s-a dat jos si a zis ca nu m-a vazut. Acum, asta e. Masina am trimis-o in Germania pentru reparatii, dar nu ma intereseaza asta. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata!

A 3a oara e cu noroc

El si-a mai lovit de doua ori Maybach-ul. Prima data, in martie anul trecut, la scurt timp dupa ce si l-a achizitionat, in parcarea Hotelului Marriott. Atunci a luat gresit un viraj si a izbit usor stalpul care sustine bariera de la intrarea in parcare. Nervos, Becali a dat inapoi si a incercat sa ia virajul corect, dar a esuat din nou, lovind acelasi pilon, insa de data aceasta mai puternic. In urma impactului au fost avariate bara din fata si aripa stanga a limuzinei. A doua oara, Maybach-ul a fost avariat usor in decembrie anul trecut, in Piata Dorobanti, cand latifundiarul din Pipera a vrut sa iasa cu spatele dintr-o parcare si a acrosat un Audi A4 care circula regulamentar.

E faimos Gigi Becali : wikipedia

Comentarii

  1. om bun gigi... pt el am numai laude:D

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu ... ce dreaq doar e super star pentru romanaia ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Om dajtept si cu carte nea Jiji asta!!!El de fapt vrea sa ne transmita ca in orice masina,oricat de scumpa ar fi se ascunde un suflet de Dacie batrana si rablagita:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!