Valantines Day

Nu stiu ce as vrea sa scriu despre .... nici nu prea as avea ce ... ori sunt lucruri prea personale ori sunt banalitati . As putea sa incep cu o pledoarie pentru 24 Feb - traditionalul nostru Dragobete - implicit o blamare a tuturor americanismelor care si`au facut loc in viata noastra .... dar nici asta nu am de gand sa fac . De ce ? Pentru ca e un subiect ultra dezbatut pe multe forumuri si bloguri - pentru ca degeaba zicem ca marr ca tarr - adevarul e ca generatiile tinere imbratiseaza sarbatoarea asta . Cum ele reprezinta viitorul - e clar ca a mai continua cu polemica pe subiectul asta nu ar face nimic altceva decat sa adanceasca si mai mult generation gap-ul . Dar totusi sa va zic ce am facut eu de VD - pai m`am trezit pe la 6 dimineata sa mai imi citesc odata subiectele rezolvate - pe la 9 jumatate eram la facultate ... la 10 si ceva s`a inceput examenul - proba scrisa - care a tinut pana pe la 2 si 10 . Dupa asta am ramas frumos asezati toti la locurile noastre in asteptarea probei orale - fie doar cu profesorul sau pentru cei mai ghinionisti si cu seminaristul . Bla Bla - stat in clasa in asteptarea randului - tot asezati ca pentru examen .. se mai putea vorbi discret intre noi .. * adaugati aici partea neinteresanta si mai plictisitoare decat tot articolul asta * . Ideea e ca pe la 7 seara am iesit si eu din clasa - cu nota in carnet . Drumul pana acasa a fost alt prilej de stat jos ( de parca dupa 9 ore tocmai de asta mai duceam lipsa ) - oricum data fiind situatia data si alte variabile ... ziua indragostitilor in cazul meu nu prea a reprezentat altceva decat o mare rasuflare ca totul s`a terminat cu bine . Oricum sunt lucruri mult mai importante in viata decat o puerilitate de zi : wow uitati ca m`am dat de gol ... si eu sunt cam anti Valatine`s Day - Dar nu asta e important .
Ce e cu adevarat important e ca omul care nu are statusuri niciodata ( Cos ) are un status destul de .. romantic / melancolic ... hmm cred ca e din cauza Valantines Day ... dar totusi ? Cos - micul nostru nihilist de serviciu ? Bleah ... lumea asta se duce de rapa - dar daca stau sa ma gandesc bine afirmatia asta e cam aiurea pentru ca in viata mea nu pot spune ca am cunoscut altceva mai in deaproape - Comunismul a fost in treacat fix in dreptul momentelor cand invatam si eu ca apa e lichida si focul arde .

Ah the good old golden age .

Comentarii

  1. wow, ce-s cu filozofiile astea pe capul tau bogdane. parca nu te stiam asa. de ce sa nu recunosc ... m-ai impresionat. n-ai vrea sa iesim la un suc vreodata, cine stie antenutele mele de martian sa se alature ... inimioarei tale :)) (ca tot a fost VD si ai fost singurel)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!