Abonament lunar pe metrosexual

Niciodata barbatii moderni nu au avut mai multa nevoie de repere. Desi toata lumea stie ca barbatul metrosexual este ceva tip „Generatia Pro“, se ├«nt├«mpla ca o editura (Petrescu & Cioponea) sa tipareasca un ghid de buna crestere a metrosexualului (Metrosexualul. Ghid de stil pentru barbatul modern). ├Än cele ce urmeaza vom da cu degetul murdar de cerneala tipografica peste pojghita de informatii care formeaza acest animal dresat social care este metrosexualul.
În primul rînd, e bine de stiut ca autorul manualului de metrosexualitate, Michael Flocker, este un baiat care a trait la Berlin, Los Angeles si New York. Adica e din interior. Se mentioneaza pe spatele cartii ca metrosexualul perfect este David Beckham. Ca sa stim care e idealul.
Se spune ca manualul e un reper sigur pentru barbatul modern. Siguranta e pe primul loc. Pe pagina 143 se mentioneaza clar: „Lucruri pe care nu e bine sa le faci ├«n pielea goala: t├«mplarie, corespondenta, aprinsul focului, prajitul suncii, orice activitate care presupune superglue“. Din partea asta, noi am ├«nteles ca metrosexualul este un idiot complet, care trebuie avertizat sa nu ├«si lipeasca burta cu superglue de tigaia ├«ncinsa sau sa nu ├«si taie penisul cu cutitasul pentru desfacut scrisori. Mai departe. Presupun├«nd ca ai scapat de teroarea gatitului ├«n pielea goala, te-ar interesa capitolul „Corpul si forma fizica“. Unde se recomanda: „├Äncearca sa ├«nveti statul ├«n m├«ini…
Daca reusesti, ai o noua smecherie cu care sa te lauzi la petreceri“. Deci metrosexualul nu e doar idiot, e si complet stupid, merg├«nd la petreceri pentru a se remarca fac├«nd giumbuslucuri de clasa a doua. Mai avansam putin, dezgustati realmente de ideea de metrosexual gol, st├«nd ├«n m├«ini. Cu ce se ├«mbraca acest individ penibil? Citam: „Linii de ├«mbracaminte preferate: Adidas, Puma, Nike“. Mergem mai departe si verificam si cultura omului metrosexual. O lista de 15 filme, de la Lynch la Jeunet, este recomandata. La fel, la capitolul muzica, se mentioneaza: „S-ar putea sa nu ├«ti placa ├«ntotdeauna ce asculti, dar ├«ti vei lati perspectiva si vei avea un subiect de discutie la petreceri“.
În concluzie, daca esti capabil sa mergi la petreceri si sa stai în cap, vorbind despre Elephant Man, esti OK. Esti metrosexual. Felicitari. Acum da-ti pantalonii jos si fa-ti o sunca cool.

Adidas de Vito

Academia CA┼óAVENCU, Nr. 12, 29 martie – 4 aprilie 2006

via zoso

Comentarii

 1. super tare... as vrea sa vad si eu un metrosexual parajundu-si scunca si stand in cap...hahaha..super tare

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 2. super amuzanta cartea lui Flocker, dar din categoria " don't try this at home!!!!". imi pare rau ca nu mi=am publicat cartea mai devreme:
  http://www.freewebs.com/noutati
  Raluca Ionescu

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 3. daca se poate sa revii cu un link actualizat ar fi perfect.

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 4. ai dreptate
  http://www.freewebs.com/raluchica/dialog.htm
  iar nu mi-am facut reclama cum trebuie...

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!