Benzina si sex ....

No Comment
O femeie de 46 de ani, din satul R─âiu┼úi, comuna vr├óncean─â Reghiu, a ajuns la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â din Foc┼čani, dup─â ce so┼úul ei i-a turnat benzin─â peste organele genitale, iar apoi i-a dat foc, vr├ónceanca sus┼úin├ónd c─â b─ârbatul ei a vrut doar s─â vad─â dac─â combustibilul ia foc.
Dochi┼úa I., de 46 de ani, a venit la spital abia dup─â o s─âpt─âm├ón─â, pentru c─â i-a fost ru┼čine s─â apar─â ├«n fa┼úa medicilor cu organele genitale arse. Femeia a declarat c─â incidentul a fost mai mult un accident, cu toate c─â a mai avut dispute cu so┼úul ei de-a lungul timpului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“So┼úul meu a vrut s─â vad─â dac─â benzina ia foc. Nu ┼čtiu ce a fost ├«n capul lui, i-a luat min┼úile Diavolul. Avea pu┼úin─â benzin─â ┼či a turnat. El era ├«n picioare, iar eu pe pat. A dat foc cu bricheta ┼či imediat s-a f─âcut o flac─âr─â mare. Tot lui i-a venit ├«n g├ónd… a tr├óntit plapuma pe mine, ca s─â se ├«nfunde fierbin┼úeala. Pielea e sub┼úire, mai ales aici, ├«ntre picioare. Eu am zis c─â e un spirit de glum─â, dar m-am ├«nfierb├óntat cu tot cu pantaloni”, a povestit femeia.

Via Zoso

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport