Treceți la conținutul principal

Noua reclama MilkaE dementiala .... marmotele incep sa fie la fel de cool ca iepurii.

Comentarii

 1. vrei sa-ti schimbi iepurele pe marmota amu nab :D

  RăspundețiȘtergere
 2. nici nu ma gandesc .... marmotele astea sunt doar asa o chestie de sezon ... nu au putere reala de cucerire a lumii

  RăspundețiȘtergere
 3. bai... chestia cu marmotele tine de prin 2004 asa ca nu prea mai pre doar o chestie de sezon. In locul tau as lua-o ca o amenintare.

  RăspundețiȘtergere
 4. never /... bunnyz r fullfy and cute ... sooo cute .

  RăspundețiȘtergere
 5. "sooo cute" that you'd hit 'em. cough...

  RăspundețiȘtergere
 6. Ciocolata aerata... hmm "Poiana" facea asa ceva, si cred ca inca o mai fac.

  tux

  RăspundețiȘtergere
 7. (spotul asta e de anul trecut) nici nu stii how evil za marmota can be! Buhuhuuuuuu! :)))

  RăspundețiȘtergere
 8. cum in romania nu a ajuns spotul si respectiva ciocolata ... am considerat ca e nou

  marmota o sa fie infranta ...

  RăspundețiȘtergere
 9. io detin una bucata iepure de 3 ani de zile si tare bucuroasa as fi dc l-as putea schimba cu o marmota...chiar,are cineva una??

  RăspundețiȘtergere
 10. a aparut bah ciocolata si la noi...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Primul pas spre o putere nucleară e să faci o mașină decentă!

Poți să o arzi pe super îndoctrinare și să fii super adorat de supușii tăi, dar în adâncul sufletului tău știi că economia e pe butuci și totalitarismul ăsta afișat cu parade și panglici colorate e pe super depresie. Internațional o arzi cu aroganță și tupeu, dar la final tot trebuie să recunoști că ai o economie care nu funcționează.

Din vina ta evident pentru că doar tu ești mărețul lider.

Dacă funcționa, era în stare să facă măcar o mașină care să fie pe gustul tău.

Pe bune.

Imaginați-vă următoarea situație:

E frig afară. Stau deja de 3 ore cu o pancartă pe care aproape mi-au înghețat degetele prin mănușile peticite. Aștept cuminte pe locul desemnat pentru mărețul sincron când trece alesul lui Dumnezeu. Îmi e puțin mai mult foame, dar oricum nu aveam de mâncare acasă.

Nici căldură. Măcar aici mai stau de vorbă cu vecinii care au venit și ei "voluntar" pentru întâmpinarea liderului suprem. Râdem printre aburi și d-odată începe forfota. Vine! se aude de unde din stânga. Mă…

Ricoh GR III: 5 luni cu o cameră foto compactă în buzunar

Dacă îi spui cuiva în 2019 că ai dat o căruță de bani o cameră foto compactă, îți va râde în față. Cumva pe bună dreptate pentru că majoritatea compactelor ieftine sunt niște glume proaste.

Îți mai speli din păcate cu un DSLR sau un mirror-less, dar nu cu o săpunieră. Cum să dai bani pe ceva ce a fost omorât iar și iar de telefoanele mobile? Păi de banii ăia îți luai ultimul model de telefon și nu mai aveai ceva în plus de cărat.

Sigur, eu aș putea să zic că e vorba de cum te simți când folosești camera, dar mai bine nu cădem pradă nevoii universale de a îi dovedi celuilalt de pe internet că doar tu ai dreptate.

După cum spuneam mai devreme, de vreo 5 luni camera asta în permanență în buzunar și am ajuns să îi apreciez și cele bune și cele rele.

Cele rele nu prea sunt multe, dar pot să fie ușor supărătoare. Surprinzător, cât de slabă e bateria nu este unul dintre ele. Chiar dacă se pune în cap după 150-200 de poze, se încarcă ușor de la bateria externă prin USB-C așa că n-am avut pro…

Totul e o trilogie, totul e un reboot

Am dat întâmplător pe YouTube de "The Best Upcoming ACTION Movies 2019 & 2020 (Trailer)" și cum nu aveam altceva mai bun de făcut am apăsat play. 
Mai mult de jumătate din super filmele ce vor apărea în următoarea perioadă sunt reboot-uri:Teminator nou, dar și cu actorii vechi. Un film cu Rambo pe care nu l-a cerut nimeni, dar care pare să fie ultimul din serie. Mulan, dar film artistic de data asta. Charlie's Angels pentru că e credibil ca trei gagici fără masă musculară să bată mercenari tip dulap de haineAngel Has Fallen care este a nu știu câta tentativă de asasinare a președintelui în seria Has Fallen .Star Wars 9 pentru că seria merită să se încheie cu un film mediocruJumanji 3: The Next Level - că niciunul de mai sus nu trecea pragul absurdității în așa hal Mai țineți minte zilele alea când vedeai un film și aia era. N-aveai 2 jocuri oficiale pe telefon, 3 desene animate pentru ăla micu, un web series, 2 spin-off-uri, 3 origin stories și un alternate universe.…