Treceți la conținutul principal

Noua reclama MilkaE dementiala .... marmotele incep sa fie la fel de cool ca iepurii.

Comentarii

 1. vrei sa-ti schimbi iepurele pe marmota amu nab :D

  RăspundețiȘtergere
 2. nici nu ma gandesc .... marmotele astea sunt doar asa o chestie de sezon ... nu au putere reala de cucerire a lumii

  RăspundețiȘtergere
 3. bai... chestia cu marmotele tine de prin 2004 asa ca nu prea mai pre doar o chestie de sezon. In locul tau as lua-o ca o amenintare.

  RăspundețiȘtergere
 4. never /... bunnyz r fullfy and cute ... sooo cute .

  RăspundețiȘtergere
 5. "sooo cute" that you'd hit 'em. cough...

  RăspundețiȘtergere
 6. Ciocolata aerata... hmm "Poiana" facea asa ceva, si cred ca inca o mai fac.

  tux

  RăspundețiȘtergere
 7. (spotul asta e de anul trecut) nici nu stii how evil za marmota can be! Buhuhuuuuuu! :)))

  RăspundețiȘtergere
 8. cum in romania nu a ajuns spotul si respectiva ciocolata ... am considerat ca e nou

  marmota o sa fie infranta ...

  RăspundețiȘtergere
 9. io detin una bucata iepure de 3 ani de zile si tare bucuroasa as fi dc l-as putea schimba cu o marmota...chiar,are cineva una??

  RăspundețiȘtergere
 10. a aparut bah ciocolata si la noi...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare pe blog în ultima săptămână

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…

In 8 luni de rulat tigari am economisit ...

Acum aproape 8 luni (fara 2-3 zile) m-am apucat sa imi rulez singur tigarile din motive financiare si de gust. Astazi am avut curiozitatea sa imi numar cutiile de filtre goale pe care le-am pastrat fix pentru postul asta. 16 cutii a cate 200 de filtre fiecare adica cam 3200 de tigari in 8 luni. Echivalentula a 160 de pachete de tigari. Wow. Mi se pare foarte mult. Dar tot raul spre bine. Lasati-ma sa va demonstrez.

Inainte fumam un pachet de tigari pe zi. M-am apucat acum de rulat tigari acum ~240 de zile si am fumat echivalentul a 160 de pachete de tigari. Drept urmare am fumat cu 80 de pachete mai putin decat inainte. Putin mai sanatos pentru ca tabachera mea scoate tigari subtiri si inainte eram cu Kent lung.