Treceți la conținutul principal

The Roblogfest party

Petrecerea a fost in club tralala - un club mai underground si paradoxal primul club in care a trebuit sa urc sa ajung in el . Oricum Tralala era clar - bunny friendly - si cel putin unul dintre cele mai interesante cluburi prin care am trecut tocmai bun de a face o decernare de premii in blogosfera - ah ce pot sa urasc cuvantul asta ... Ah dar sa trecem la povestit - pana am gasit numarul 33 ... a trecut ceva timp ceva timp pentru ca nu percepeam ideea de club fara un semn acolo la intrare - dar deh draga underground ce vrei ?
Aaah acum mi`am adus aminte ... Tralala e primul club in care am intrat si avea o baie ... da ati citit bine .. nu toaleta ci o baie cu toate cele ... dus , cada eh iti dai seama ce petreceri ies vara in yakuzy hehehehe .
Trecand peste ... am ajuns in club - club care arata foarte bine in viziunea mea - e exact pe gustul meu ... desi nu pot spune ca m`a incantat prea tare muzica - a fost oke de ascultat. De efect sunt graffitiurile de pe pereti ... care au foarte multi iepuri ( acum intelegeti de ce atatea cuvinte de lauda ? )

Pe la 9 juma au inceput sa vina bloggarii - ne`au fost furnizate si name tag-uri de parca eram o mare intrunire a AA-ului . Dar era frumos de urmarit evolutia privirii de la fata la name tag si inapoi la fata urmata de un : "aaaaa te stiu/citest " am cunoscut asa multa lume noua . Decernarea premiilor a inceput cu oarecare absente dintre finalisti si castigatori si evident cu discursul inedit a reprezentantului aglomeratii spontane ( zoso explica aici in mare in ce a constat discursul - ah si era sa uit aglomeratii spontane au propus alti castigatori la toate categoriile ... eu am luat astfel locul intai la cool factor si m`am ales cu o caramea ... ca mare grrr :))) dar tin sa le multumesc ca s`au gandit si la mine ) s`au decernat si urmatoarele premii ... si a venit si randul subsemnatului sa ia de data asta un premiu oficial -locul 2 @ the cool factor * doing the first loser dance * oh yeah oh yea.
Desi diploma e una care initial era scrisa cu zoso ( deh marele castigator al serii - 3 premii ) apoi s`a venit s`a pus un abtipild si s`a scris nihasa - este de o valoare sentimentala inestimabila .... eh cat bull shit - de fapt pe spate am de la eugen un desen de mana cu Fredo & Pid’Jin asa ca astept cu sufletul la gura sa ajunga eugen de un succes nebun si apoi sa vand diploma buhahahah $$$$ for me :)) . Dupa decernare .... am purces la a uda intalnirea cu vinul castigat de zoso ( multumim pe aceasta cale - hac )
BTW pozele sunt asa fara personaje pentru ca am promis la lume ca nu le pun pozele pe blog . Pe la 2 jumatate petrecerea s`a spart - cel putin din punctul meu de vedere - eu am purces incet spre patutul meu - si somnul meu bine meritat .
Sa nu uit sa pun poza pe care o vrea subiectiv
Acum sa facem o lista cu cei pe care ii stiam( live ) si au venit : Jen , Zoso , Boo , Fry , Eugen , Tudor , Tina , Irene , Novac , Aglomerari Spontane , Yoshy


Noi achizitii : Andressa , Luminescent , TTL , Subiectiv , Bobby

Comentarii

  1. noehz! nu ai pus link spre blogu meu @_@
    elves.ro/pblog :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…