Protestul motociclistilor

Intai de toate trebuie sa vedeti filmuletul acesta ...


Putem sa il pe Alexx drept una din victimile ignorantei din trafic. Pur si simplu in Bucuresti s`a ajuns la un astfel de grad incat cu cat ai masina mai mare cu atat esti mai " respectat " in trafic sa zic asa - dezavantaj clar pentru motociclisti si biciclisti ( din fericire noi biciclisti nu prea interactionam frecvent cu traficul - e destul de usor sa gasim rute alternative ). Sunt de parere ca politia romana ar trebui sa incerce a schimba asta intr`un fel sau altul - deja prezenta motociclistilor pe strazile publice nu mai e una neglijabila.


Stiu ca am vazut mai mult o reclama facuta de institutia similara din UK care facea apel la atentie sporita la intrarea pe un drum - pentru ca un simplu uitat in stanga si apoi un dreapta nu era suficient pentru a evita un motociclist care mergea regulamentar. ( click aici pentru reclama )

Un prieten care e motociclist si a participat la marsul acesta a declarat " Nu suntem golani, nu suntem extremisti, nu suntem o banda! Suntem ca si voi, cu familii, prieteni si pasiuni. Suntem o comunitate si suntem uniti! Pentru toti cei ucisi din inconstienta in accidente rutiere, odihneasca-se in pace! "

Sa speram ca lucrurile se vor schimba.

Comentarii

  1. R.i.p.

    Alexx
    Adi
    Andrei
    Mircea
    Scanteie
    Radu
    Mishu

    Unii dintre ei mi-au fost prieteni. Ucisi de inconstienti.
    Familii lasate in urma. Prieteni amortiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am ceva cu motociclistii, dar soferii auto mor cu zecile saptamanal si pe ei nu-i mai plange nimeni. normal ca motoristii au un dezavantaj dar trebuie sa inteleaga ca strada e a tuturor si nu doar a lor si trebuie sa-si asume riscurile. daca vor egalitate trebuie sa accepte si sa inteleaga riscurile mult mai mari pe care si le asuma.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h