Protestul motociclistilor

Intai de toate trebuie sa vedeti filmuletul acesta ...


Putem sa il pe Alexx drept una din victimile ignorantei din trafic. Pur si simplu in Bucuresti s`a ajuns la un astfel de grad incat cu cat ai masina mai mare cu atat esti mai " respectat " in trafic sa zic asa - dezavantaj clar pentru motociclisti si biciclisti ( din fericire noi biciclisti nu prea interactionam frecvent cu traficul - e destul de usor sa gasim rute alternative ). Sunt de parere ca politia romana ar trebui sa incerce a schimba asta intr`un fel sau altul - deja prezenta motociclistilor pe strazile publice nu mai e una neglijabila.


Stiu ca am vazut mai mult o reclama facuta de institutia similara din UK care facea apel la atentie sporita la intrarea pe un drum - pentru ca un simplu uitat in stanga si apoi un dreapta nu era suficient pentru a evita un motociclist care mergea regulamentar. ( click aici pentru reclama )

Un prieten care e motociclist si a participat la marsul acesta a declarat " Nu suntem golani, nu suntem extremisti, nu suntem o banda! Suntem ca si voi, cu familii, prieteni si pasiuni. Suntem o comunitate si suntem uniti! Pentru toti cei ucisi din inconstienta in accidente rutiere, odihneasca-se in pace! "

Sa speram ca lucrurile se vor schimba.

Comentarii

  1. R.i.p.

    Alexx
    Adi
    Andrei
    Mircea
    Scanteie
    Radu
    Mishu

    Unii dintre ei mi-au fost prieteni. Ucisi de inconstienti.
    Familii lasate in urma. Prieteni amortiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am ceva cu motociclistii, dar soferii auto mor cu zecile saptamanal si pe ei nu-i mai plange nimeni. normal ca motoristii au un dezavantaj dar trebuie sa inteleaga ca strada e a tuturor si nu doar a lor si trebuie sa-si asume riscurile. daca vor egalitate trebuie sa accepte si sa inteleaga riscurile mult mai mari pe care si le asuma.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!